jan 282015
 

Gosh! Tiden er her! Eller tiden er faktisk knapp nå.. Innen 1 februar skal man ha søkt på ferievikariat i sommer.

Jeg syntes det er helt uvirkelig at jeg faktisk skal søke som «sykepleierstilling». Det er SÅ skummelt, men samtidig så spennede. Jeg gleder meg enormt til å begynne å jobbe som sykepleier, og jeg ser frem til å utvikle meg stort de første årene..

214_8_baf51dad0b1856f795a4c001de92256a_large

Men hvor vil jeg jobbe? Hvor vil jeg søke? Hva kunne jeg tenke meg?..
Det er ikke alltid et lett spørsmål..

Jeg trodde det ville «komme til meg» når jeg nærmet meg slutten. Jeg vet om flere steder jeg kunne tenke meg å jobbe, men samtidig er jeg så spent på det «jeg ikke har prøvd» også.. Innen noen få dager må søknader være sent ut, og hodet mitt er fortsatt kaos..

Jeg finner nok «min plass» etterhvert.. Jeg er utrolig spent på fremtiden! En ny epoke i livet er i vente..:)

White Keyboard with Send CV Button.

 28. januar 2015  Postet av klokken 21:00 Yrkesliv 1 kommentar »
jan 272015
 

I løpet av de siste ukene har jeg hatt et par «Martine og mammadager», og nå som jeg endelig hadde en fridag var planen å ha en kosedag med Matias. Jeg kom hjem fra Bø (der Rebekka og jeg har sittet å skrevet bachelor de siste dagene) mandag formiddag, og planen var da å hente Matias tidligere i barnehagen slik at vi fikk masse av dagen sammen. Martine skulle på besøk, så Matias og jeg fikk hele dagen sammen helt alene. Rett før jeg skulle hente han ringte barnehagen – Matias var syk.

Untitled3

Feberen økte på da vi kom hjem.. Og derfor ble det sofa, teppe og kos resten av denne dagen. Matias sov mye av ettermiddagen stakars. Utover kvelden tok paraceten vekk feberen, og han kviknet litt til. Derfor koste vi oss med å bake pizza og kanelsnurrer. Han syntes det var utrolig moro å bake kanelsnurrer, da dette var første gang. Han tok på smør, kanel og brunt sukker. Han snurret dem sammen, penslet dem med egg og strødde perlesukker på. Og resultatet ble såå deilig! Vi prøvde også Trines oppskrift for første gang, og denne kan virkelig anbefales!

IMG_3149 Untitled Untitled1

Til tross for sykdom ble det en Matias og mammadag med masse tid og kos sammen. Det merkes spesielt nå i disse bachelortider, at det kan gå dager uten at jeg får noe tid med dem. Om bare 4 små måneder er skolen over, og hverdagen kan bli litt mer stabilisert. Jeg må bare si at jeg gleder meg stort…

 27. januar 2015  Postet av klokken 22:03 Matias 3-4 år 2 kommentarer »
jan 252015
 

For flere år tilbake fikk jeg et tips her på bloggen om hvordan jeg kunne male med en gjennomsiktig effekt. Jeg tok metoden i bruk, da jeg skulle male en pult her hjemme. Resultatet ble så bra, at jeg har fortsatt med denne metoden på det meste her hjemme. I dag har vi brukt metoden på sengegavel, avlastningsbord, pult, vaskeromsinnredning, spisestuebord og salongbord.
Jeg er veldig fornøyd med denne prosedyren, og jeg elsker at man kan få til samme nyanser som andre ting i rommet på en enkel måte. Derfor tenkte jeg at jeg i dag skulle gi dere «oppskriften» på en super enkel og rimelig metode som jeg har brukt.

FØR

Untitled

ETTER

Untikktled

Fremgangsmåte:

Det er veldig enkelt..
Du tar litt maling oppi en skål og tilsetter deretter ca 60-70% vann.. Prøv deg frem med hvor mye vann du ønsker i forhold til hvor gjennomsiktig den skal være… Det som er så bra her, er at man kan bruke samme maling som man har brukt på andre ting i rommet. Slik får man samme nyanse, men slettes ikke samme farge.

_MG_3208_5151

Deretter påfører man enkelt med en svamp (jeg brukte faktisk den vanlig svampen med skrubb fra butikken). Stryk over fra den ene siden til den andre, og husk å påfør i samme retning som treverket.. :)

_MG_3220_5138

La dette tørke godt. Nå ser nok resultatet bra ut! Ønsker du fargen mer tett tar du strøk nr 2. Selvom resultatet er bra nå, må du påføre lakk for at dette skal være slitesterkt. Maling med så mye vann vil kunne «vaskes vekk» og «slites vekk», selvom mye av det har trukket godt inn i treverket. Lakken gjør det også enklere å vaske vekk flekker og søl. Jeg brukte 3stjernes og påførte med en kost. Dette har vært utrolig slitesterkt, og det er enda ikke noe merker eller flekker på verken spisestuebordet, pulten eller alt det andre jeg har brukt denne metoden på.

IMG_3226_5144

Når du velger lakk må du tenke på hvor mye glans du ønsker å ha på treverket. Her ønsket jeg et nokså matt utsene, MEN som kunne lett vaskes av.. Derfor valgte jeg silkeglatt. Det som er så flott med denne metoden er at du kan velge akkurat hvem farge du ønsker å bruke! Prøv deg frem og eksprimiter. I dette tilfelle har jeg brukt «muskatnøtt».

Andre prosjeketer som jeg har brukt denne metoden på:

IMG_1656-800x533
Begge stuebordet har fått samme type behandling. På dette bilde er det kun det største bordet som har fått lakk. Dette kan dere også se , da det lille bordet er mye mer matt. Her har jeg blandet ut fargen «disket» (som er brukt på kjøkkenveggene) på overflaten av bordet, mens bena er blandet med hvitmaling.

Untitled7
Her har vi brukt nøyaktig den samme fremgangsmåten som over, slik at disse blir i samme «serie»

MG_70441-850x566
Selve sengegavelen er et gammelt materiale, som vi har jobbet med. Mens «rammen» var ubehandlet treverk som har fått noen strøm maling – blandet med vann. Deretter to strøk lakk. Malingen som er brukt her inne, er den samme som er på «kontrastveggen», og denne fargen er noe vi har blandet sammen selv. Så den har desverre ikke noe navn.

MG_70621-850x566
Den hjemmelagede taklampen inne på soverommet vårt har også samme effekt, samme maling og samme materiale som rammen til sengegavelen.

Untiøtled1
Det hjemmelagede avlastningsbordet på soverommet har fått samme runde som lampen og gavelen over. Siden bena var hvite fra før, har dem fått et strøk ren hvitmaling.

Untitled
Arbeidspulten, som står på vaskerommet var som sakt første prosjekt med denne metoden. Her prøvde vi oss frem med å lage en kant langs platen, med malingen uvannet. Resultatet ble helt greit, men syntes nok det er finere der man har hele overflaten i samme.

HUSK!!! Denne metoden må brukes på ubehandlet/nedpusset materiale. Utfører man denne metoden på malt overflate blir ikke resultatet det samme..

Og en liten påminnelse heelt til slutt:

NY

 25. januar 2015  Postet av klokken 19:10 Oppussingstips 2 kommentarer »
jan 242015
 

Endelig er vi i gang med å pusse opp husets «kinorom», også kalt «gutterommet». Barna selv sier alltid «gutterommet», for det er jo det ordet vi bruker mest her hjemme. Grunnen til det er vel at vi fra dag en bestemte oss for at dette skulle bli «Kristoffer sitt rom», der han kunne innrede det og gjøre akkurat som han ville. Siden han er veldig glad i lyd, musikk, film osv ble planen hans å lage et kinorom. De to siste årene har vi brukt rommet som kinorom, men det har bare vært «halveis ferdig». Vi har mange av møblene, tv og anlegget, men det trenger litt oppussing. Dette rommet har vært nokså nedprioritert, da vi har tatt stue, soverom, kjøkken osv først. Men NÅ fikk vi endelig gnisten over oss til å starte på dette rommet. Kristoffer har SÅ mange tøffe planer for dette rommet, og jeg gleder meg  til å se helheten kjenner jeg!

Vi har til nå grunnet tak, lister, vinduer og dører og nå venter noen strøk med «bomull». Ellers skal vi ha fargen «matrix» på veggene. Vi skal ha noe tapet, rød scenetepper, ledlys osv i rommet. I dag har vi en 3seter stressless i svart skinn. Men planen er å utvide denne med et sete til, slik at det blir «loveseat» i midten. Vi har planer om å bygge denne opp på en «scene», og at det skal stå en helt vanlig 2seter foran. Under scenen har vi planer om å lage en gjesteseng som kan dras ut – dersom vi skal ha mange på overnatting..

Med andre ord, så har vi mange tanker. Jeg kommer med litt innspill, men i bunn og grunn så er det kristoffer som bestemmer hele dette rommet. Og det gjør det hele enda mer spennede!

Jeg har lagt ved et lite collage under så dere får en sneek peek på hva som skal inn i rommet. Dette er bare NOE, og helheten er kanskje litt vanskelig å se for seg foreløbig. Men bra og koselig blir det nok uansett! :)

Untitled

 24. januar 2015  Postet av klokken 20:16 Kinorommet, Oppussing Ingen svar »
jan 232015
 

I går tok Rebekka og jeg en bachelorfridag for å ha en hel dag med jentene våre. Planen var Oslotur med kafebesøk, bytur og «Disney on ice». Både Thea og Martine fikk dette i julegave, så dette er noe de har gledet seg til lenge nå.

På veien inn var jentene super gira! Det var «Karsten og Petra» og «Frost» på full guffe, og vi koste oss vel like mye alle fire? Det er ikke til å stikke under en stol at mange av disse barnesangene er litt koselige å høre på for oss voksne også? Vel, det var full konsert i både baksete og forsete. Rebekka og jeg kunne kjenne oss igjen i jentene opp til flere ganger. Da lo vi utrolig godt.. Vi hadde også minikonsert for jentene med «alltid en åpen dør», noe de syntes var hysterisk morsomt.

Untitled

Vel inne i Oslo tok vi en rask tur innom Oslo s, for å nyte de deilige svelene som Meny selger. Vi handlet inn litt snacks til showet, slik at vi ikke tømte lommebøkene på de sjokk overprisede varene inne på Oslo Spektrum. Når klokken nærmet seg fikk jentene lov til å bytte til «Elsa» kjolene sine, og da var dem i himmelen! De kjøpte begge «frost skjerf» på HM, som dem gikk med resten av dagen.

IMG_2641 Untitled1Untitled3

Showet startet, og det var LITT av en opplevelse! Jeg var selv på «Disney on ice» hvert år når jeg var «lita», og nå følte jeg at det var klart for å føre tradisjonen videre til våre barn. I år ble det jentetur, men jeg så raskt at dette var noe Matias på 3 år like fint kunne hatt glede av. Så neste år blir det nok familietur! Vi møtte utrolig mange ulike disney figurer, og helt på slutten kom «Frost». Man kunne høre på alle barna i salen at dette virkelig var høydepunktet.

IMG_2655 IMG_2658 IMG_2661 IMG_3034 IMG_3037 IMG_3046

Etter showet tok vi trikken ned til Akers brygge, der vi tok middag på «friday». På veien tilbake til bilen tok vi t-banen. Jentene syntes det var veldig stas å få kjøre BÅDE trikk OG t-bane når dem endelig var i Oslo. Også fikk dem til og med se det ekte slottet!! Det den ekte dronningen og kongen bodde i. Det var stor stas for to 5åringer..

IMG_2667 Untitled2

Før vi dro hjem tok vi en tur innom «Starbucks» for å unne oss en kopp nydelig kakao. Jentene (som elsker kakao som sine mødre) takket også ja til en kopp kakao hver. Så der tuslet våre søte «små» rundt med hver sin «Starbucks kakao», «penkåper» og «støveletter». Gosh, hvor ble det av «babyene» våre? Martine kjøpte med en liten gave til Matias på veien hjem, siden han ikke var med til Oslo. Dette ble tatt veldig godt imot hjemme i dag tidlig. For hjemreisen ble nokså sen, og begge jentene sovnet godt i baksete. Og da var det deilig å endelig få høre litt på litt mer «mammamusikk». For på det tidspunktet var vi rimelig lei av «Frost», «la det gå» og «snømann»…

10859964_707625052686486_1442733714_n
Bilde over er hentet fra min instagramprofil. For flere bilder og filmer fra gårsdagen se instagram - veronikadoli

Siden vi har unnet oss et par fridager denne uken, har vi nå tatt en «miniferie» hos Rebekka sine foreldre. De har leilighet i kjelleren, og her skal vi skrive og lese MASSE bachelor de 2-3 neste dagene..

 23. januar 2015  Postet av klokken 19:29 Martine 5-6 år, Martine og Matias - med familie 4 kommentarer »
jan 212015
 

Endelig roper ungene… Endelig har det kommet snø! Vi har hatt ekstremt lite snø hitill i vinter, og dette betyr at vi kun har vært ute å aket 2 ganger i år. Jeg kunne se gnisten i Martines øyne ble slukket da jeg oppdaget at det var for lite snø til å kunne ake og stå på ski..

Men nå kom endelig snøen igjen! Og derfor var vi raske med å komme oss ut for å ake. Vi inviterte med litt venner, og vips ble vi en koselig liten gjeng. Det er så deilig å bare kunne gå rett bak huset for å komme til en super bakke.

Rebekka har vært hos meg i hele formiddag/ettermiddag siden vi nå jobber med bacheloroppgaven. Klokken 16 hentet pappaene barna, og vi tok en felles middag her hjemme før vi gikk i akebakken. Og siden vi skulle på aketur ble det tradisjon tro – pølser. Midt i blinken for barna!

IMG_2928 IMG_2933 IMG_2936

Ungene hylte av glede. Både gleden av å ake, og gleden av at det var snø! De lagde snøengler, kastet snøballer, rullet rundt i snøen og akte. Hanne og Alida (naboene) kom også en tur, og jentene storkoste seg sammen. Jeg tok med kamera, og tok litt bilder underveis. Jeg tar sjeldent med kamera når vi aker, men i dag tenkte jeg det ville være moro å knipse noen øyeblikk. Siden det er utrolig mørkt og snøfnugg ble bildene så som så. Men håper dere likevel ser øyeblikkene og gleden hos barna :)

IMG_2948 IMG_2949 IMG_2953 IMG_2965 IMG_3008

Og det var ikke bare barna som hadde det gøy! *Fnis*. Nå får vi håpe snøen holder litt til, slik at vi får kost oss masse med uteaktiviteter som ski, aking, lage snømenn og huler osv. Snøhuler trenger vi nok litt mer snø til, men for min del er det nå akkurat passe mengde snø. :)

IMG_2995 IMG_2998 IMG_2999

Martine og Thea var litt ekstra gira i dag! De skal nemlig på disney on ice sammen i morgen. Så i morgen tar vi en liten bachelorpause, og tar en jentetur til Oslo! Vi gleder oss alle fire..

 21. januar 2015  Postet av klokken 21:43 Martine og Matias - med venner 4 kommentarer »
jan 202015
 

Jeg tror de fleste har nok fått med seg at den store kåringen av årets blogg er i gang. 67 bloggere ligger blandt de nominerte, der det er opp til leserene/følgerene å velge hvem dem mener fortjener å komme opp blandt «topp 20″. Vanligvis har det jo vært slik at den som får flest stemmer vinner. Og da blir det jo ofte ganske åpenlyst at det er de store og kjente bloggerene som vinner år etter år. Men i år har det kommet en liten vri. Vinneren av årets mammablogg og årets pappablogg vil bli trukket ut av en jury bestående av Anette Snarby (journalist hos Mammanett.no), Ellen Arnstad (sjefsredaktør i Se og Hør), Hans-Petter Nygård-Hansen (kommunikasjonsrådgiver) og Johanna Grønneberg Mesa (programleder, forfatter og blogger).

Det at det faktisk er en jury som skal velge en vinner i år syntes jeg er flott! Jeg vet det finnes så utrolig mange gjennomførte og flotte bloggere der ute, som enda ikke er «oppdaget». Kanskje vi vil se en helt ny blogg på toppen i år? Jeg har kikket innom mange av de nominerte i dag, og der lå det alt fra mine favorittbloggere til noen nye skatter. Anbefaler også dere til å se over listen, så kanskje dere også oppdager noen skjulte skatter?

Årets mammablogg? Jeg?

NY

Jeg er en av de heldige som har kommet på nominasjonslisten, og jeg syntes jo helt klart at dette er veldig spennede. Det å få komme blandt topp 20, ville for meg vært helt magisk. Ikke for å få en haug med premier eller status.. Men rett og slett for å få bekreftelsen på at min blogg gir noe til andre. Jeg tenker jo at når man velger å stemme på en blogg, gjør man jo dette fordi man føler at denne bloggen gir inspirasjon, tips, glede og tårer.

Jeg startet å blogge høsten 2008, da jeg ventet mitt aller første barn. Disse 7 årene har vel vært de viktigste årene i mitt liv, og det har vært litt av en reise – som jeg også har delt med dere lesere. Både på godt og vondt. Jeg har hylt og ropt ut hvor stolt jeg var da jeg giftet meg, da jeg ble gravid, da jeg ble mamma, da jeg fikk A på eksamen, da jeg oppnådde ting jeg aldri hadde trodd jeg ville oppnå. Jeg har også delt de vonde og smertefulle ting som da jeg aldri følte jeg strakk til, da ekteskapet ble satt på prøve, da minstemann var ekstremt mye syk, da jeg plutselig fikk vite at jeg skulle operere for celleforandringer (som jeg da trodde var kreft) og da jeg fikk svangerskapsdepresjon. Jeg har aldri hatt et mål om å søke oppmerksomhet på denne bloggen, men har hatt et intenst mål om å dele et «normalt» liv på godt og vondt. Jeg har ønsket å gi leserene et innblikk i «alle sidene» ved vårt liv, uten å dele for mye. Jeg har prøvd å finne en god balansegang og føler vel at jeg mestrer dette mer og mer. Mitt mål er å kunne hjelpe og inspirere andre, om det er ved å dele vonde ting, dele oppussingstips, innkjøpsliste, outfit, oppsummering over steder vi har reist osv.

Untitled

Det å få komme blandt topp 20 og i beste tilfelle vinne denne kåringen ville betydd utrolig mye for meg. Jeg føler at dette ville vært en utrolig stor ære og bekreftelse på at jeg har lyktes som blogger. Det ville gitt meg så utrolig mye påfyll, til å fortsette og ikke minst gi enda mer til bloggen. Hadde jeg kommet opp dit tror jeg at jeg hadde blitt så i ekstase at jeg hadde invitert alle leserene på takkefest hjemme hos meg! Haha. Bare for å gi alle og enhver en god klem.

Om du føler at jeg fortjener din stemme må du sende mblogg10 til 2012

10_topp

I år har det seg slik at alle som ønsker å stemme må sende en meldning. Dette for å unngå juks, noe som desverre har hendt tidligere. Man kan stemme så mange ganger man vil, og hver melding koster 3 kr. For å gi alle som stemmer noe tilbake, har mammanett samlet sammen en haug med flotte premier som loddes ut til noen av de heldige som stemte.

Jeg er selfølgelig veldig spent :) Ellers ønsker jeg alle andre på listen lykke til. Jeg er utrolig spent på å se hvem vinneren blir i år :)

 20. januar 2015  Postet av klokken 20:21 Blogging 9 kommentarer »
jan 192015
 

Nå er vi vel hjemme i Porsgrunn igjen, og fulle av ny energi og krutt til å gripe fatt i hverdagen igjen. Disse dagene har virkelig vært god terapi, og noe Kristoffer og jeg trengte nå. Vi har stortkost oss, og hatt så utrolig mye tid på kun hverandre. Jeg kan faktisk ikke huske sist vi satt å snakket så lenge og mye sammen.. Det gjør godt. Jeg skal ikke legge skjul på at det å pleie et ekteskap oppi småbarnstilværelsen OG studietilværelsen er til tider en utfordring.. Og de siste månedene har Kristoffer og jeg fått kjenne litt ekstra på dette. Derfor planla vi sammen i julen at vi skulle sette av tid og penger som vi skulle bruke på hverandre på nyåret. Og det er nok det lureste valget vi har tatt på lenge. For å få til familieidyllen, må ekteskapet være på plass. Det er det ingen tvil om..

//Sponset opphold

I dag var siste dag, men også dagen vi hadde valgt ut som «spadag». Vi startet dagen med nok en god hotellfrokost og litt skravling i loungen. Når klokken nærmet seg 12 gjorde vi oss klare for spa. Vi spurte resepsjonen om vi kunne utsette utsjekk et par timer, siden vi hadde spabehandling utover formiddagen. Og serviceinnstilte som resepsjonistene var gjorde de sitt beste for å få til dette. Det var nydelig å kunne ha rommet frem til vi var ferdige med spabehandlingene.

IMG_2600 IMG_2601

Jeg valgte feminin klassisk dyprens 50 min, mens Kristoffer tok 50 min rygg og nakkemassasje (inkl hode og ansikt). Jeg vet ikke helt hvordan beskrive dette med ord.. Men helt fantastisk var det. Jeg har hatt ansiktsbehandlinger tidligere, men denne var helt unik. Før behandlingen ble hudtypen min kartlagt slik at jeg fikk riktige produkter til min type hud. Underveis fikk jeg en konkret og god forklaring på hva hun tilførte huden min, og hva dette var godt for. Og for første gang har jeg gått ut fra en ansiktsbehandlingen uten røde prikker (etter fjerning av urenheter). Stemningen var til å føle på hele kroppen med nydelig spamusikk, dufter og levende lys. Etter behandlingen fikk jeg en oversikt over hvem produkter som var blitt brukt til meg, om jeg skulle ønske å kjøpe noe av dette. Mens Kristoffer var inne til sin behandling nøyt jeg stillheten og stemningen inne på venterommet. Her kunne man forsyne seg med frukt, Thalgo te (viste ikke at Thalgo hadde te engang!!) eller friskt vann. Kristoffer kunne gi meg tilbakemeldning på at massasjen var helt nydelig, og han følte at alt som var anspent og stramt hadde løsnet.

IMG_2589 IMG_2590 IMG_2904 IMG_2905 Untitled

Vi avsluttet oppholdet med en god lunch, før vi satte kursen hjemover. På grunn av snøværet som kom i natt, var det ganske mye kø. Men besteforeldrene hjemme hadde god tålmodighet, så det ble ikke noe problem. I tillegg fikk vi tatt en tur innom min gode studievennine Mona på veien også. Det blir jo så lenge mellom hver gang vi ses, nå som vi ikke er på skolen lengre.

IMG_2594 IMG_2597

Alt i alt – en helt fantastisk tur til Holmsbu spa og resort. Vi har allerede bestemt oss for å komme tilbake :) Jeg tenkte lage et litt mer oversiktlig innlegg over hotellet, maten, aktivitene osv om ønskelig? Dette er noe jeg ofte får spørsmål om etter vi har vært ute å reist :)

jan 182015
 

//Sponset opphold

I dag har vi hatt en helt fantastisk dag her på Holmsbu resort. Gårsdagen var også fin, men i dag har vi virkelig fått kjenne på det å ha en hel dag her på hotellet. Frokosten stengte ikke før kl 10, så 9.30 startet vi dagen med en nydelig hotellfrokost. Dette hotellet har mye fokus på frisk, sunn og god mat – noe jeg virkelig syntes er herlig. Når frokosten var ferdig tok vi med oss en kopp te opp på rommet, og sløvet i sofakroken. Så deilig, behagelig og rolig..

IMG_2763 Untitled

Utover formiddagen tok vi en spasertur langs vannet på utsiden her. Hotellet ligger jo helt i vannkanten, med masse brygger, strender osv. Jeg klarte å glemme jakka mi! Men heldigvis var tempraturen veldig god i dag.. Så jeg brukte fantasien, og slang på meg litt av det jeg hadde med – og vips ble jeg også varm..

IMG_2795  Untitled1 Untitled2

Midt på dagen tok vi til og med en liten blund. DET er ikke ofte vi unner oss ellers. Det å ligge å slappe av i armkroken til mannen mitt liv i lengre enn 5 minutter er luksus for småbarnsforeldre.. Og med utsikt mot vannet fra sengen gjør bare det hele så utrolig flott.

Vi ligger i suiten helt ytters på hotellet (som dere kan se på bilde under). Så når vi ser ut vinduene føles det ut som vi er på en båt! Herlig!:)

IMG_2774-1 IMG_2797

Vi tok en sen lunch i spaavdelingen, sammen med et glass vin. Deretter var det å nyte timer i dampstue, badstue, boblebad, basseng og i sofakroken.. Vi satt også lenge i boblebadet ute (som også har en NYDELIG utsikt) i utrolig lang tid – og bare snakket. Jeg kjenner at det er utrolig godt – og en terapi for sjela å få mye kvalitetstid med Kristoffer. Spesielt nå som vi har hatt svært lite tid – bare han og jeg..

IMG_2840 IMG_2850

Vi avsluttet kvelden med nok en 3 retters middag, som smakte HELT himmelsk. Har tenkt å skrive mer om dette i et senere innlegg. Foreløbig legger jeg ut et lite knippe bilder fra den flotte dagen vår. Resten av kvelden tilbringte vi foran peisen i lounge med en varm kakao og rolig musikk. :)

Untitled3

jan 172015
 

Uken i Arendal er over, og FY så spennede det har vært. Vi har lært helt utrolig mye på bare 5 dager, og jeg kjenner at tema «hjerte» bare blir mer og mer spennede. Kanskje det er dette jeg vil jobbe med når jeg er ferdig utdannet? Ikke lett valg det der..

// Sponset opphold

Jeg kom hjem i går ettermiddag, og brukte da kvelden sammen med barna. I dag ble dem hentet av besteforeldrene, noe som var en STOR glede for dem. De skal nemlig sove over der frem til mandag, mens Kristoffer og jeg bruker tid på hverandre. Det er evigheter siden bare vi to har reist på en tur sammen, så dette ble vi enige om at måtte stå på prioriteringslisten for nyåret..

Etter 2 timer i bil var vi endelig fremme i vakre Holmsbu. Jeg har lest mye om dette hotellet, så forventningene er store! Og vi har allerede bestemt oss for at vi en dag vil være med på kjærestekurset som holdes av Espen og Bianca (fra boken «etter verdens ende»).

Vi har nå booket oss inn i en helt fantastisk suite med nydelig utsikt over vannet – både fra stua og soverommet. Vi har tatt oss en varm sjokolade nede i den stemningsfulle loungen med masse tid til å bare skravle. Dette er SÅ etterlengtet. Planen nå er å tilbringe et par timer på spaavdelingen (som man har fri tilgang til når man er gjest på hotellet), før vi gjør oss klare for en 3 retters middag.

Slenger ut noen stemningsbilder til dere – enn så lenge! Nå er det tid for kvalitetstid med den fine mannen min..

IMG_2713 IMG_2716 IMG_2721Untitled IMG_2736