aug 202014
 

Jeg har lenge snakket om mine store planer for karnappet her hjemme. Mer bilder fra hvordan karnappet var før kan du se HER. Vi har fjernet et platå, malt veggene og all furuen. Vi startet med et minikjøkkenbord, og gjorde hjørnet mer og mer slik vi hadde tenkt oss. Kristoffer og en kamerat laget drømmebordet som vi lenge har snakket om. Dette brukte de uker på, samt at de jobbet nede på et snekkerverksted. Vet det er flere som spør om oppskrift, men denne blir nok litt komplisert.

Untitled

Når bordet var ferdig manglet vi bare stolene. Vi kikket mye rundt, men fant ingen som passet 100% inn OG som ikke kostet skjorta! En dag vi var innom Nova Solo i Larvik fant vi drømmestolene! Disse var greie i pris, perfekt farge og nydelig å sitte i. Planen er å pimpe dem litt etterhvert, men hvordan får dere vente å se.

_MG_7118

Det er litt vanskelig å få frem fargen på bildene, men dem er nokså mørkegrå. Vi er kjempe fornøyd!

 20. august 2014  Postet av klokken 16:00 Ukategorisert 1 kommentar »
aug 192014
 

Her for litt siden var vi ute en tur i Krogshavn. Jeg hadde med meg kamera, og det ble derfor tatt litt bilder (noe det ofte gjør når kameraet er med i veska). Jeg er jo over middels glad i å ta bilder, og holder jo på med fotostudio på hobbybasis ved siden av skole og jobb.

_MG_7177 _MG_7179 Untitled3

Men det er jo så koselig å finne slik glede i å ta bilder. Man får jo så mange flotte minner i ettertid som man kan se tilbake på og bare nyte! Samt pryde veggene med..

Untitled Untitled1 Untitled2 Untitled5

Er du glad i å ta bilder?

 19. august 2014  Postet av klokken 14:00 Ukategorisert 1 kommentar »
aug 182014
 

I den ene delen av stuen har vi tidligere hatt spisestue. Men etter vi laget en STOR spisestue på kjøkkenet (som er åpen inn mot stuen) merket vi fort at denne i stuen aldri ble brukt. Derfor solgte vi den og laget et kosehjørne istedet. Drømmelampen ble handlet inn (jeg er SÅ fornøyd!) og det gjorde virkelig kroken til en skikkelig kosekrok.

Untitled

Kroken nå er i mine øyne veldig koselig og har allerede blitt mye brukt! Planen etterhvert er å bytte ut de hvite stolene med disse fra IKEA:

strandmon-relappstol__0164703_PE319846_S4

Stolene passer perfekt inn i stuen, og farget på stoffet er så og si likt som spisestuestolene (som dere skal få se senere denne uken.) Men vi tar en ting av gangen ;)

 18. august 2014  Postet av klokken 17:00 Stue Ingen svar »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer