jul 272014
 

Det er sommer, og det merkes godt! Både lesertall og kommentarer på bloggen er mye lavere enn vanlig, og forhåpentligvis er det grunnet fint vær, ferie og familietid. Jeg personlig har jobbet mye den siste tiden, så jeg kjenner at det skal bli ekstremt godt med litt fri om en ukes tid. Da skal jeg ha noen uker fri før det er skolestart igjen! Helt rart å tenke på at jeg går inn i mitt siste år som sykepleierstudent. Nå er jeg jo ferdig med 2 år, og har derfor fått opplæring i diverse prosedyrer på jobben som jeg ellers ikke kunne utføre. Og det er spennede!

Jeg har også tatt meg en liten pustepause fra all bloggingen den siste tiden. Jeg syntes jo det er koselig å stikke innom å gi dere en liten update, men jeg skal ærlig innrømme at man nedprioriterer blogg når man ser at færre følger med og/eller gir tilbakemld. Men mye skjer her hjemme om dagen, så det blir mest sansynligvis en spennede høst med mye bloggmateriale! Dere får jo en sneek peek på instagram, som jeg er nokså aktiv på (veronikadoli).

Forige uke hadde jeg nabovenninen min Hanne på besøk for vin og reker. Jeg har en mann som ikke tåler reker, mens hennes mann ikke er så glad i dem. Så derfor passet det helt perfekt med en skikkelig jentekveld med hjemmelaget aioli, reker, sitron, hvitvin, latter og masse skravling! Vi koset oss langt ut i de sene natterstimer. Herlig herlig!

_MG_6703 _MG_6704

I helgen har vi også hatt overnattingsbesøk her hjemme, men mer om det skal jeg skrive om senere :) Håper dere fortsatt henger med, og at dere nyter denne flotte sommeren.

 27. juli 2014  Postet av klokken 22:00 Ukategorisert 4 kommentarer »
jul 202014
 

Det er nydelig med denne deilige sommervarmen! Det er deilig med lyse kvelder, vennineprat, god musikk og noe godt å tygge på..

IMG_1251

Her om dagen hadde jeg besøk av ei herlige Linn! Hun er min store inspirasjon og motivasjon innen trening/matfronten, så det ble naturlig mye snakk om dette denne kvelden. Hun drar meg i gang på treningen, mens jeg prøver å gjøre det samme tilbake. I tillegg driver vi jo fotostudioet MUM photography sammen!

Untitled

Det ble en sen sommerkveld i partyteltet med pledd, varmelampe, kesam lime (NAM), jordbær, bringebær og blåbær.

IMG_1252 IMG_1256

Takk for en nydelig kveld kjære Linn. Gleder meg til neste gang!

 20. juli 2014  Postet av klokken 19:46 Venner Ingen svar »
jul 192014
 

Det er jobb… Vi har ikke ferie nå..
Ungene er i barnehagen..
Jeg er ferdig på jobb..
Jeg er sliten..

Det er lett å tenke at man ikke kan utnytte sommeren og tiden sammen når begge foreldrene er i full jobb, og ungene er i barnehagen. Tiden etter barnehagen går så fort! Det er middagstid, bading av barna, litt lek og deretter natta. Men man kan faktisk nyte små unike sommerøyeblikk selvom man ikke har ferie. Dette gjorde vi igår.

Jeg var ferdig på jobb, og egentlig mest klar for å ligge rett ut på sofaen. Jeg handlet på vei hjem fra jobb, og hentet deretter barna i barnehagen. Når vi kom hjem trosset jeg slitenheten, og startet å lage «bananpannekaker». Når klokken var blitt 16.00 kom far i huset hjem fra jobb. Og mens far og barn pakket badetøy, pakket mor piknikkurven..

IMG_1291 IMG_1296

Deretter dro vi ut å nøyt sommersolen, bading og middagen ute på stranden. Det er jo herlig å ta seg et friskt bad etter jobb! Herlig å ha tid med barna, og kun nyte den deilige sommervarmen. Vi rakk til og med å spise fredagspizza sammen med mine foreldre før barna tok kvelden! En nydelig dag sammen med de jeg elsker mest av alt.

IMG_1300 IMG_1301 IMG_1309 IMG_1322

Slike små øyeblikk i hverdagen gjør meg lykkelig..

 19. juli 2014  Postet av klokken 13:47 Oss 4 1 kommentar »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer