sept 182014
 

For nærmere et år siden innredet vi et av rommene i huset til et stort garderoberom. Drømmen vår gikk endelig i oppfyllelse!! Siden bloggen har fått mange nye lesere den siste tiden, tenkte jeg reposte innlegget jeg skrev når rommet ble ferdig. Jeg har fått på plass sminkebord osv nå, og om ikke så alt for lang tid skal jeg vise dere nye bilder fra rommet. Derfor tenkte jeg det kunne være koselig å vise dere «veien dit» først :)

_MG_5790_2893

FØR – oppbevaringsrom…

_MG_5793_2896
FØR – oppbevaringsrom

_MG_5791_2894
FØR – oppbevaringsrom

_MG_5789_2892
FØR – oppbevaringsrom

Drømmen har alltid vært «walk in closeth» og vips bestemte vi oss for at dette rommet skulle brukes til nettop det.. Når jeg var i Tyrkia overasket Kristoffer meg med at han hadde isolert ferdig, lagt på plast og plater! Jeg var i sjokk! Nå var vi igang..

Når jeg kom hjem begynte morroa! Men også endel jobb.. Vi la tak, gulv og lister. Vi malet dører og karmer. Veggene som var platet ble sparklet, malet og tapetisert. Vi forandret mening mange ganger iløpet av oppussingen. Først ville jeg ha «klassisk mønster» på alle veggene. Deretter gikk jeg over til striper.. Til slutt bestemte vi oss for å kun ha stripete tapet på noen av veggene! Haha, vi ble nå enig med oss selv til slutt og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Dette rommet består av mange ting og deler som er bestilt både fra ebay, nettsider, forskjellige byggevarehandlere, jula, jysk, ikea osv..

_MG_3968_4458
Sett fra «platået»

Untitled5
Mi brudekjole har jeg stilt ut. 4 år siden den ble brukt nå! Herlig å se den igjen..

Untitled
Døren til høyre (opp trappen) er til vårt soverom. Døren til venstre er til «gutterommet». På den døren skal vi også henge et stort speil etterhvert..

Untitled12
Shoes ♥♥

Jeg har gledet meg stort til denne dagen, der jeg faktisk kunne si at drømmerommet (som jeg faktisk bare trodde var en drøm) har blitt virkelighet!

_MG_3973_4463
Vi trodde vi måtte ha mere lys, men en lyskrone og spotter holdt i massevis!

_MG_3972_4462
Sett fra soverommet vårt

_MG_3966_4456
Her skal alle smykker, parfymer, vesker osv stilles ut.. Jeg venter en haug med pakker i posten om dagen!

Untitled7
My weddingdress ♥♥

 18. september 2014  Postet av klokken 21:59 Garderoberommet Ingen svar »
sept 172014
 

I dag kom vår nye sofa, og jeg var utrolig spent! Sofaen er jo mye større enn den vi hadde tidligere (selvom den fra før har lange mål). Men den nye sofaen fyller vår stue mye bedre, og jeg har virkelig trua! Med et teppe under sofaen nå tror jeg resultatet kan vi meget så bra :)

Untitled

Akkurat nå står det nemlig to sofaer i stuen vår, og det tar jo litt plass! Hehe. Så nå legges vår tidligere sofa ut for salgs. Det blir litt sårt også, da vi har vært utrolig glad i denne sofaen. Den ser fortsatt ut som ny, selvom den er noen år gammel. Jeg legger ved annonsen fra finn her, om noen skulle være interesert.

Selger vår pent brukte modulsofa fra bohus. 
Faste og fine puter som holder fin fasong.
Stor og romslig, og meget god å sitte i! Bør prøves.

Sofaen er fra bohus og man kan derfor bygges på/forandres på den om man ønsker da dette er en modulsofa.

Fakta:

Palma 1000 oppsett 16

Lengde 237.0 cm, bredde 302.0 cm, høyde 82.0 cm.
Stoff av 52% Polyester 48% Akryl.
Stoff av 75% Polyester 25% Polypropelen.
Kaldskum med Siliconfiber.
No-zag fjær i ramme.

Stoff: Roma
Farge: Lys beige

NYPRIS: 14 000,-Tilstand: Brukt
Nå: 8000 kr

IMG_8026_1 IMG_8025_1

 17. september 2014  Postet av klokken 22:12 Ukategorisert 3 kommentarer »
sept 162014
 

Jeg har ved flere anledninger kommet over dette «brevet» som er skrevet av en eldre dame. Damen bodde på et sykehjem, og brevet/diktet ble funnet i hennes nattbordskuff etter at hun døde.

Det er så rørende. Så sant! Så viktig å tenke på…

Hva ser du søster…. Hva ser du søster i din stue?
En gammel, sur og besværlig frue, usikker på hånden og fjern i blikket, litt griset og rotet hvor hun har ligget.
Hun snakker høyt, men hun hører deg ikke, hun sikler og hoster, har snue og hikke.
Hun takker deg ikke for alt det du gjør, men klager og syter, har dårlig humør.
Er det hva du tenker? Er det hva du ser? Lukk øynene opp og SE – der er mer!
Nå skal jeg fortelle deg hvem jeg er, den gamle damen som ligger her.
Jeg er pike på 10 i et lykkelig hjem med foreldre og søsken – jeg elsker dem!
Jeg er ungmø på 16 med hjerte som banker av håp og drøm og romantiske tanker.
Jeg er brud på 20 med blussende kinn.
Jeg er mor med små barn, jeg bygger et hjem, mot alt som er vondt vil jeg verne dem.
Og barna vokser med gråt og med latter.
Så blir de store, og så er vi atter to voksne alene og nyter freden og trøster hverandre og deler gleden når vi blir femti og barnebarn kommer og bringer uro og latter hver sommer.
Så dør min mann, jeg blir ensom med sorgen og sitter alene fra kveld til morgen, for barna har egne barn med hjem det er så mye som opptar dem. Borte er alle de gode år, de trygge, glade og vante kår.
Nå plukker alderen fjærene av meg. Min styrke, mitt mot, blir snart tatt fra meg.
Ryggen blir bøyd og synet svikter – jeg har ikke krefter til dagens plikter.
Mitt hjerte er tungt og håret grått. Med hørselen skranter det også smått.
Men inne bak skrøpeligheten finnes det ennå så meget vakkert og minnes; barndom, ungdom, sorger og gleder, samliv, mennesker, tider og steder. Når alderdomsbyrdene tynger meg ned så synger allikevel minnene med.
Men det som er aller mest tungt å bære er det at EVIG kan INGENTING være!
Hva ser du søster? – En tung og senil og trett gammel skrott? – Nei. Prøv en gang til!
Se bedre etter – alt som du kan finne; et barn, en brud, en mor, en kvinne!
Se meg som sitter der innerst inne! Det er MEG du må prøve å se – og finne!

thumb1365

// Bilde er lånt her

 16. september 2014  Postet av klokken 22:38 Ukategorisert Ingen svar »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer