okt 012014
 

I dag kom jeg tidlig i barnehagen for å hente barna. Martine var ikke helt klar for å dra, så da tok jeg med meg Matias og kameraten. Martine og jeg laget en avtale om at jeg hentet henne en time senere – etter 14maten.

Etter at barna hadde herjet, leket og spist var det stor stemning for kino! Vi satte ungene i sofaen, poppet popcorn, fylte opp barneglass med saft (med sugerør! Viktig..) og satte på en spennede film. Gjett om de koset seg! Når Matias sin kamerat ble hentet var broren hans med. Han joinet resten av filmen, før de dro hjem.

IMG_9314 IMG_9324 IMG_9326

PS: Mange spør om hvorfor vi har tv så langt unna sofaen. I utgangspunktet hadde vi ikke planer om å ha tv i stua, da vi har tv både i loftstua og et eget kinorom. Etterhvert fant vi ut at vi ønsket et lite tv i stua, men det skulle ikke være dominerende. Dette tv er 42 tommer, så det er slettes ikke lite. Men pga vår store stue kan tv se litt lite ut. Det er også derfor vi har et enslig tv på veggen uten tvbenk osv. Så er det oppklart en gang for alle! *fnis*

IMG_9301

En helt annen ting. Her på bildene får dere jo se hele den nye sofaen vår for første gang. Det er mye som skal gjøres om på, siden vi nå har en mye større sofa enn før. Mest av alt har vi jo et stort ønske om å bytte gulv. Men siden vi må ta prioriteringer i en rekkefølge, må vi vente litt med nytt gulv. Nytt teppe skal uansett på plass og jeg er da usikker på hvor stort det skal være. Skal det gå langs hele sofaen? Eller ikke fult ut? Dere ser jo jeg har markert opp på gulvet de to ulike valgene. Vi kommer nok til å evt lage et bord til (bare mindre og lavere) slik at det dekker hele gulvplassen. Evt kan vi ha stoler inntill slik vi har nå, men dette er jeg mer skeptisk til. Det skal ikke være lett! Hylle skal opp på veggen, og ny lampe skal på plass i taket. Litt etter litt.. Jeg gleder meg!

IMG_9284 IMG_9287

 1. oktober 2014  Postet av klokken 21:11 Ukategorisert 1 kommentar »
sept 302014
 

Det vanskelige valget. Hva skal vi ha på barna når fotografen kommer i barnehagen?

I fjor skrev jeg hva jeg ville valgt til en slik anledning og skrev deretter en tipsliste. Denne kan du lese HER. Kort fortalt velger vi ofte klær som er litt penere enn vanlig, men som fortsatt er hverdagsklær. Dette ble antrekkene barna endte opp med denne gang:

Untitled1

Martine: //Kjole – Knerten&Karoline //Strømpebukse – pompdelux

Untitkled

Matias: //Bukse – Knerten&Karoline //Skjorte – cubus (utgått) //Vest – Memini (vunnet inne hos Malene)

Untitled

 30. september 2014  Postet av klokken 22:05 Martine og Matias - barnehage Ingen svar »
sept 282014
 

Etter en lang uke med eksamen, beredskapsøvelser, teleundervisning, introduksjon til nytt emne og tre dages jobbehelg er det NYDELIG å slenge seg ned i sofaen. Etter jobb idag heiv vi oss rundt her hjemme og fikk ryddet og vasket hus, sortert endel klær, samt vasket masse tøy! Ungene er nydusjet og klær til morgendagens fotografering (i barnehagen) henger klart.

Jeg har nettop dusjet, nytt sengetøy er på og jeg gleder meg til å legge meg. Å legge deg nydusjet i rent sengetøy kan ikke måles med noe annet.

Så nå skriker sofakroken etter meg. Tv, tente lys, masse puter, et pledd og min aller kjæreste mann.

IMG_9229 IMG_9232 IMG_9247 IMG_9250 Untitled

Det er litt vanskelig å ta gode bilder som beskriver stemningen ved kveldstid, da bildene ofte blir veldig kornete. Men idag syntes jeg noen slike stemningsbilder fra stuen beskriver følelsen akkurat nå #Happy

 28. september 2014  Postet av klokken 20:04 Ukategorisert Ingen svar »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer