jul 202014
 

Det er nydelig med denne deilige sommervarmen! Det er deilig med lyse kvelder, vennineprat, god musikk og noe godt å tygge på..

IMG_1251

Her om dagen hadde jeg besøk av ei herlige Linn! Hun er min store inspirasjon og motivasjon innen trening/matfronten, så det ble naturlig mye snakk om dette denne kvelden. Hun drar meg i gang på treningen, mens jeg prøver å gjøre det samme tilbake. I tillegg driver vi jo fotostudioet MUM photography sammen!

Untitled

Det ble en sen sommerkveld i partyteltet med pledd, varmelampe, kesam lime (NAM), jordbær, bringebær og blåbær.

IMG_1252 IMG_1256

Takk for en nydelig kveld kjære Linn. Gleder meg til neste gang!

 20. juli 2014  Postet av klokken 19:46 Venner Ingen svar »
jul 192014
 

Det er jobb… Vi har ikke ferie nå..
Ungene er i barnehagen..
Jeg er ferdig på jobb..
Jeg er sliten..

Det er lett å tenke at man ikke kan utnytte sommeren og tiden sammen når begge foreldrene er i full jobb, og ungene er i barnehagen. Tiden etter barnehagen går så fort! Det er middagstid, bading av barna, litt lek og deretter natta. Men man kan faktisk nyte små unike sommerøyeblikk selvom man ikke har ferie. Dette gjorde vi igår.

Jeg var ferdig på jobb, og egentlig mest klar for å ligge rett ut på sofaen. Jeg handlet på vei hjem fra jobb, og hentet deretter barna i barnehagen. Når vi kom hjem trosset jeg slitenheten, og startet å lage «bananpannekaker». Når klokken var blitt 16.00 kom far i huset hjem fra jobb. Og mens far og barn pakket badetøy, pakket mor piknikkurven..

IMG_1291 IMG_1296

Deretter dro vi ut å nøyt sommersolen, bading og middagen ute på stranden. Det er jo herlig å ta seg et friskt bad etter jobb! Herlig å ha tid med barna, og kun nyte den deilige sommervarmen. Vi rakk til og med å spise fredagspizza sammen med mine foreldre før barna tok kvelden! En nydelig dag sammen med de jeg elsker mest av alt.

IMG_1300 IMG_1301 IMG_1309 IMG_1322

Slike små øyeblikk i hverdagen gjør meg lykkelig..

 19. juli 2014  Postet av klokken 13:47 Oss 4 1 kommentar »
jul 182014
 

I går hadde min kjære mann og jeg hele kvelden kun for oss selv. Ungenes spreke oldemor skulle sitte hjemme med ungene, mens vi kunne ut å feire våre 9 år som kjærester. Vi innså vel begge to at det var jo evigheter siden vi to hadde brukt tid på kun hverandre uten barn! Så dette var veldig koselig!

Untitled

Vi dro ut på osebro og spiste en himmelsk indrefilet. Desserten tok vi langs vannkanten med en varm kaffe. Latter, skravling og bare oss to..

IMG_1273 IMG_1286 IMG_1289 Untitlæed Untitløed

På vei hjem bestemte vi oss for å dra innom nattåpent! Det var jo ikke ofte vi to kunne tusle rundt slik helt alene uten utålmodige barn. Vi koset oss og brukte god tid i hver butikk. Vi fikk handlet inn til oss selv – for engangsskyld. :)

Takk for en nydelig kveld sammen med deg gutten min. Ja, for selv om vi er gift og snart 30 vil du alltid være «gutten min»

 18. juli 2014  Postet av klokken 22:54 Kristoffer ♥ Veronika 3 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer