apr 282015
 

Det blir mye prat om sommer på bloggen om dagen. Det er rett og slett fordi jeg er et skikkelig sommermenneske – og gleder meg ekstremt helt fra snøen smelter. Forberedelsene til sommeren begynner tidlig her i huset, og i år har vi jo som sakt mange planer. På den ene siden av huset holder vi på å lage en gressplen – som skal bli barnas egen» lekeplass». Man må ikke ha et stort uteområde for å lage en egen liten «lekeplass» til barna. Det finnes utrolig mange små og kjekke leker som alle og enhver kan få plass til.

//Samarbeid

Sommertilbud

Siden det nærmer seg sommer skal jeg feire sommeren her på bloggen med et stort 30% salg på en rekke uteleker fra min faste samarbeidspartner Mimmis!
Mye av dette er jo perfekte bursdagsgaver til vår/sommerbarna.

Rabatt: 30% på DENNE kurven (<–link)
Kode: VERDTIKES30
Gyldig t.o.m søndag 3 mai

mimmis mimmis2

Førstemann til mølla! God shopping.

 28. april 2015  Postet av klokken 16:00 Mimmis, Samarbeidspartnere Ingen svar »
apr 272015
 

For noen år tilbake arvet jeg en nydelig utebenk av mine besteforeldre. Etter å ha stått ute noen år har den blitt nokså slitt – og derfor har jeg nå begynt å «pusse den opp». I første omgang har jeg malt alt av «jern» med et nytt strøk «bengalakk sort». Bare det gjorde en stor forskjell! Nå skal selve benken få et par strøk med en ny rødfarge (lik som karmene på huset).

IMG_7897
FØR

IMG_7900
ETTER BENGALAKK

IMG_7899
Benk under oppussing!

Det er utrolig koselig å ta vare på slikt som kan gå i arv. Da blir det litt ekstra unikt og spesielt :)

 27. april 2015  Postet av klokken 13:26 Oppussing 1 kommentar »
apr 262015
 

//Samarbeid

Har dere tittet innom Knerten & Karoline i det siste? Det er så deilig å se at nettbutikken begynner å fylle seg opp av friske sommerklær! Det er et godt tegn på at sommeren er på vei. Ungene gleder seg stort til å kunne gå med kun shorts, tskjorte og kjole utendørs. I går fikk ungene en pakke fra Knerten & Karoline med noen nydelige sommerklær. De ble helt i hundre da de så klærne, og skulle prøve alt med engang. Det er så koselig å se at barna setter så stor pris på alt dem får av nye klær osv.
Det er ingen selvfølge.

I dag skal vil jeg gi dere to rabattkoder, som jeg håper mange kan få glede av. Under ser dere hver rabattkode:

20% på HELE nettbutikken – inkl ALT av nyheter!

Kode: Veronika20
Gyldig ut onsdag 29/04

Som sakt har det kommet utrolig mange herlige nyheter hos Knerten & Karoline om dagen. Anbefaler deg å ta en titt selv. Gå inn på alderen og kjønnet til barnet ditt – så vil du få se utvalget. I disse tider så er det jo høytid for vårjakker, softshelldresser, tynt ullplagg eller festklær til 17mai :) Gjør et kupp med denne 20% koden. Under kan dere se våre nyhetskupp fra nettbutikken:

Untitled Untitled1

50% i «ryddesalgskurven» (LINK)

Kode: Veronika50
Gyldig ut onsdag 29/04

Knerten & Karoline rydder butikken og i den forbindelse har de lagt ut en haug med varer til hele 50% rabatt! Noen varer kan være utplukket i størrelser, mens andre finnes det mye av. Disse tilbudene pleier å være svært populære, så jeg anbefaler deg å være raskt ute om du ønsker å kapre noen gode tilbud.

Untitled Untitled1 Untitled3Untitled21-503x550

//Ønsker du å benytte begge kodene så legger du igjenn to bestillinger – sender en mail til
<support@knertenogkaroline.no> slik at du kun betaler en frakt.
// 59 kr for frakt – uansett hvor mye du handler
// Gå inn på hvert produkt for å se flere farger, mønster og fasonger!
// Nb = 0-9 mnd. Mini = 1-4 år. Kids = 5-12 år.

 26. april 2015  Postet av klokken 11:43 KnertenogKaroline, Samarbeidspartnere Ingen svar »
apr 252015
 

2 uker forberedelser. 4 uker fordypningspraksis. 4 uker ren skriving.

En lang prosess. En utrolig spennede reise, men utrolig krevende. I løpet av disse 10 ukene har Rebekka og jeg jobbet dag og natt. Vi har vært rundt i landet og intervjuet, vært i en ukes fordypningspraksis Vi har transkribert, analysert, lest i pensum, lest utallig mange forskningsartikler og vi har gitt ALT.

I går kom «premien». Karakteren! Jeg fikk en varme i hele kroppen da jeg leste det! En A? A??????
Vi klarte det Rebekka! Vi gav alt – absolutt alt. Og vi fikk en A! Vi er jaggu et godt team.

11191309_630696277031954_372632208_n Untitled3

I går måtte vi derfor feire. Vi fikk barnefri alle sammen, og dro deretter ut på «big horn» for å unne oss en bedre forett, middag, dessert og et par glass vin. Mannfolka trengte også en stor klapp på skuldrene etter å ha vært en stor støtte igjennom disse ukene. Rebekka var ikke helt i form, men en liten feiring måtte vi jo ta! Etter å ha inntatt masse deilig mat unnet vi oss en strawberry daquri på BAR. Det ble tidlig kvelden – siden Rebekka ikke var i form.
Men likevel ble det en utrolig koselig kveld.

Vi tok kun mobilbilder i går, men her kommer et lite innblikk fra gårsdagen:

 11180239_10155484964215704_984700112_n
- Mannen kom med blomster og vin mens jeg stelte meg for kvelden.

Untitled6 11100860_10155484964175704_1239021417_n Untitled511178621_10155506179305254_1174691790_nUntitled2Untitled4Untitled

 25. april 2015  Postet av klokken 20:57 Yrkesliv 5 kommentarer »
apr 212015
 

En ny tid er i vente.
En ny hverdag.

Nye prioriteringer.
Nye rutiner.

Mer tid med familien.
Mer tilstedeværesle.
Mer frihet.

Jeg teller ikke lengre år eller måneder. Jeg har begynt å telle uker.
Tenk at det kun er 7 uker til jeg står med autorisasjonspapirene i hånden.
Klar til å starte en hverdag uten tidspress for innleveringer, eksamen og skole.
Jeg er klar for å starte i yrket mitt, jobbe med mennesker og prøve å gjøre en vanskelig dag bedre.

Det kiler i magen. Jeg gleder meg!

IMG_7001 Untitled

 21. april 2015  Postet av klokken 20:50 Yrkesliv 6 kommentarer »
apr 202015
 

De siste dagene har virkelig vært en drøm! Vi er enda i april, og i dag viste termometeret i bilen 24 grader!! Man er jo vandt til at det kommer et lite kuldekast når man går ut av bilen i disse dager, mens nå er det nesten varmere ute enn inne. Herlig er alt jeg kan si!

I helgen har vi fått gjort enda mer på utsiden av huset. Jeg har blandt annet beiset hele verandaen rundt hele huset, mens Kristoffer har laget pynteliste rundt takvifte på kjøkkenet og hengt opp nye utelamper. Nå er det snart klart for alle utemøblene og partyteltet til å komme på plass. Jeg gleder meg!

På lørdag var vi på en liten bytur i det herlige været! Vi tok oss en lunch på «Jonas B. Gundersen» – en herlig plass helt nede ved vannet. Etterpå gikk vi og kjøpte oss is. Mann og barn valgte softis – mens jeg ble overlykkelig over å se at dem hadde shaveis! Det er MANGE år siden sist ja. Gjett om det smakte godt?? Vi satt en stund nede ved vannkanten og bare koste oss. Vi kikket på alle måkene og nøyt den deilig solen! Ja takk til slikt vær fremover.

IMG_7173 IMG_7179 IMG_7182 IMG_7186   IMG_7193 Untitled2 IMG_7205  IMG_7211UntitledUntitled4IMG_7228 IMG_7235

 20. april 2015  Postet av klokken 20:18 Oss 4 2 kommentarer »
apr 192015
 

//Sponset

PS: Rabattkode lengre ned i innlegget!

Ååh som jeg har gledet meg til å vise dere det nye regntøyet fra Kattnakken! Rebekka og jeg var i Oslo og møtte Silje (grùnder for Kattnakken) for et par måneder siden, der vi fikk en sneek peek på den nye kolleksjonen. Vi ble rett og slett helt betatt, og har i ettertid gått og ventet og ventet på at det endelig skulle komme! Så tikket meldingen inn fra Silje: Regntøyet hadde kommet!

Da regntøyet kom ble Rebekka og jeg enige om at vi ville ta noen bilder av alle barna sammen. Vi dro ut til en av de vakre strendene her i området og slapp «barnegjengen» løs. Vi ble stående med et stort smil da de løp nedover mot stranden. Noe så herlig? 4 små gule herligheter.. Rebekka og jeg har jo også fått oss hver vår regnjakke (som jeg mener er tidenes kuleste), som matchet de søte og gule barna våre.

IMG_7398 IMG_7417

Ungene var i ekstase over å få bruke regntøyet. Det har ligget hjemme i gangen i noen dager nå, og hver dag har de spurt så pent om de kan få lov til å ta på seg det nye puseregntøyet. Og både guttene og jentene syntes det var utrolig stas å ha samme regntøy som hverandre. Jeg og Martine har fått oss like kåper, og dere kan tenke dere at det var stas å ha samme kåpe som mamma. Regnkåpen er unisex, slik at både gutter og menn kan bruke den.

Rabattkode

Regntøyet har kun vært i salg i noen uker, og det er ingen tvil om at denne kolleksjonen er populær! Likevel får jeg lov til å gi mine lesere et eksklusivt tilbud som varer til og med tirsdag!

Rabattkode: Veronika
Rabatt: 20% på alt av regntøy (også votter og sydvest) – gjelder ikke tilbudsvarer.
Varighet: Søndag 19/4 – tirsdag 21/4

bilde11

Regntøyet

Regndressene til barn kommer enten som 2delt eller heldress. På bildene kan dere se at jentene og Matias har den 2delte, mens Tobias har heldressen. Både heldressen og den buksen til den 2delte er nokså tynn og myk slik at bevegeligheten er utrolig god. Ungene klarte å klatre, løpe og hoppe med regntøyet, uten at bevegeligheten ble svekket. Jeg har jo brukt regntøyet fra kattnakken i 1 1/2 år (les mer her), og jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har fått med våte klær hjem fra barnehagen. Regntøyet holder det den lover – med at det tåler øs pøs regnvær. Tøyet er også ekstremt slitesterkt, og regntøyet de nå har hatt i 1 1/2 år er utrolig nok like fint!  Størrelsene er nokså normale vil jeg si. Guttene på dette bilde har str 104, mens jentene har 128.

Myk slitesterk kvalitet (PU). Regntøyet har børstet innside som gjør at det er lunt og behagelig å ha på. Det er utstyrt med slitesterke fotstrikker, gode navnelapper, reflekser på ermer og ben, sveisede sømmer og sikker hette som er både avtagbar og regulerbar. Det er ekstremt slitesterkt og har 8000mm vannsøyle. Perfekt for dager med øs pøs, regnvær.

bilde3

Regnvottene er varme og gode inni, og helt vanntette utvendig. De har et praktisk strikk rundt håndleddet, slik at vottene holder seg på plass under en aktiv lek. Sydvesten er helt klart en favoritt her hjemme når det regner! Sydvesten sikrer at hodet og ørene holder seg tørre og varme. Sydvesten har et strikk i nakken, slik at man strammer den til den sitter godt. Den er foret inni og har ørelapper som skjermer ørene for vann og vind.

IMG_7434

Så har jo disse fantastiske regnkåpene til voksen og barn kommet som en nyhet i år! Regnkåpen til voksne kommer også i grå, for de som ikke liker den gule fargen.Jeg elsker min! Den er behagelig å ha på, og er varm og god innvednig. Regnvotter og sydvest finnes også til voksen. Hvor herlig er ikke det?

bilde8

Under vår lille «fotoshoot» tok vi utrolig mange bilder, og det er vanskelig å plukke ut bare noen! Så her kommer et lite bilderas :)

 IMG_7590bilde 6bilde 2 bilde1 bilde7 bilde9 bilde4 bilde5 bilde10

 19. april 2015  Postet av klokken 10:44 Kattnakken, Samarbeidspartnere 6 kommentarer »
apr 182015
 

Etter mye om og men valgte jeg til slutt «naturgrå». Har startet påføringen i dag og følelsen har gått fra at fargen var knallfin – til stygg – til helt grei – til fin igjen. Fargen forandrer seg hele tiden, så jeg må nok vente å se til fargen har tørket helt før jeg kan komme med en mening. Men når jeg kikket ut i stad ble jeg optimistisk igjen!

Noen som har erfaring med denne fargen?

 

 18. april 2015  Postet av klokken 21:05 Ukategorisert 4 kommentarer »
apr 172015
 

Jeg storkoser meg på soverommet etter at det ble nyoppusset. Det aller beste jeg vet er å bytte sengetøy, ta en dusj, legge seg tidlig i sengen og ligge å se serie i armkroken til min fantastiske mann :)

_MG_7040

Untitled

//Kurv fra kremmerhuset. //Nattlamper fra IKEA

_MG_7044

Hjemmelaget sengegavl. Treverket har vi funnet ute, der det har ligget å herdet i noen år. Vi spylte og vasket det godt og i flere omganger ned med alt av husrens, soppmiddel osv. Det sto også en god stund for å trekke fra seg før vi tok det inn.

_MG_7048

//Veggord fra ebay // Sengeteppe (hvite) fra IKEA //Stripete teppe fra princess // Pute på konsollbord fra jysk

Untiøtled

Konsollbordet har vi laget selv. Dette er laget av ben fra et tidligere bord, samt hobbyplater.

_MG_7062

Lampen har vi laget selv, og felt inn spotter..

UnntitledUntitjled

//Knagger på veggen fra IKEA

Untitjøæled

Farge på veggen er lys antikk. Tak, lister, dører og vinduer er hvit. Kontrastveggen er en ferdiglaget blanding av maling vi hadde liggende.

 17. april 2015  Postet av klokken 20:21 Ukategorisert 2 kommentarer »
apr 162015
 

Endelig.. ENDELIG… Fikk vi ny takvifte. Etter nok en kamp og mange mange måneder ventetid + en sak hos forbrukerrådet er ny ventilator i hus. Vi rakk jo ikke bruke ventilatoren mer enn et par ganger før den tok kvelden. Og etter vanvittig lang tid kom endelig ny ventilator på plass. Kristoffer skulle gjøre om på hullet i taket der ventilatoren skulle inn, og det bråkte noe voldsomt!

IMG_7081

Så da rømte vi fra stuen og opp i senga til mamma og pappa. Der lå vi krøllet under dyna og så på barnetv. Jeg syntes barnetv i senga er ekstra koselig! Etter en halvtime sov Matias som en stein, noe jeg egentlig ikke ble overasket over siden han var mye våken i natt.

IMG_7090 IMG_7097

Nå er begge barna i seng, og jeg skal gjøre unna noe jobb før jeg finner senga. I dag lengter jeg etter senga, så da håper jeg at det blir noen flere timer søvn i natt. :)

 16. april 2015  Postet av klokken 20:39 Martine og Matias Ingen svar »