sept 302014
 

Det vanskelige valget. Hva skal vi ha på barna når fotografen kommer i barnehagen?

I fjor skrev jeg hva jeg ville valgt til en slik anledning og skrev deretter en tipsliste. Denne kan du lese HER. Kort fortalt velger vi ofte klær som er litt penere enn vanlig, men som fortsatt er hverdagsklær. Dette ble antrekkene barna endte opp med denne gang:

Untitled1

Martine: //Kjole – Knerten&Karoline //Strømpebukse – pompdelux

Untitkled

Matias: //Bukse – Knerten&Karoline //Skjorte – cubus (utgått) //Vest – Memini (vunnet inne hos Malene)

Untitled

 30. september 2014  Postet av klokken 22:05 Martine og Matias - barnehage Ingen svar »
sept 282014
 

Etter en lang uke med eksamen, beredskapsøvelser, teleundervisning, introduksjon til nytt emne og tre dages jobbehelg er det NYDELIG å slenge seg ned i sofaen. Etter jobb idag heiv vi oss rundt her hjemme og fikk ryddet og vasket hus, sortert endel klær, samt vasket masse tøy! Ungene er nydusjet og klær til morgendagens fotografering (i barnehagen) henger klart.

Jeg har nettop dusjet, nytt sengetøy er på og jeg gleder meg til å legge meg. Å legge deg nydusjet i rent sengetøy kan ikke måles med noe annet.

Så nå skriker sofakroken etter meg. Tv, tente lys, masse puter, et pledd og min aller kjæreste mann.

IMG_9229 IMG_9232 IMG_9247 IMG_9250 Untitled

Det er litt vanskelig å ta gode bilder som beskriver stemningen ved kveldstid, da bildene ofte blir veldig kornete. Men idag syntes jeg noen slike stemningsbilder fra stuen beskriver følelsen akkurat nå #Happy

 28. september 2014  Postet av klokken 20:04 Ukategorisert Ingen svar »
sept 272014
 

Denne helgen jobber jeg i hjemmesykepleien både fredag, lørdag og søndag. Selvom jeg kjenner at ukene med skole som er forbi har krevd mye av meg, gir det meg mye å også kunne jobbe. Selvom energien i løpet av disse ukene har forsvunnet mer og mer, så gleder jeg meg til jobbehelg. Det er kanskje et godt tegn på at jeg har valgt rett yrke?

Jeg kjenner at gnisten etter å jobbe kommer mer og mer ettersom jo mer jeg lærer på skolen. Det er så ufattelig moro å endelig komme frem til målet jeg satte når jeg startet. Jeg ønsket å kunne kartlegge, identifisere og utføre sykepleie på en helt annen og ny måte. Jeg ville føle meg tryggere i hva jeg holdt på med, og jeg ville kunne gi forklaringer på det pasientene lurte på. Det målet har jeg hatt fra dag 1, og nå føler jeg endelig at målet er nådd. Det er klart at jeg fortsatt har vanvittig mye å lære, og jeg vil nok ha mange flere mål fremover. Men dette var mitt første delmål! Og derfor er jeg så glad akkurat nå!

Etter strevet kommer lykken..

I dag skal jeg jobbe ettermiddag. Jeg får jo mindre tid med ungene, når jeg må jobbe slik i helgene. Men når jeg ser bort på barna sammen med sin far så smiler jeg. Jeg vet at han tar vanvittig godt vare på dem, og gir dem akkurat hva de trenger. Så gir det jeg kan av meg selv når jeg «ikke er på jobb».

En liten tankevirvel fra meg en lørdags formiddag..

IMG_9181 IMG_9196 IMG_9203 IMG_9209 IMG_9218 IMG_9224

 27. september 2014  Postet av klokken 13:54 Oss 4, Yrkesliv 2 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer