mai 052015
 

I løpet av de siste dagene har vi laget flere bed her hjemme. Det er så fantastisk å endelig få plass litt grønt! Det er utrolig hvor mye det faktisk gjør med humøret og stemningen?

Barna elsker å hjelpe til, og derfor måtte de også få egne redskaper. Så i helgen gikk vi til innkjøp av hagehansker til barn, spade og rake. Ungene elsket det, og hjalp flittig til. Alt er kjøpt hos plantasjen :)

IMG_8005 IMG_8007 Untitled

Så snart bedet er ferdig skal jeg vise dere det ferdig resultatet, samt fremgangsmåte og innkjøpsliste :)

 5. mai 2015  Postet av klokken 19:49 Matias 3-4 år Ingen svar »
mai 032015
 

//Sponset

Det er så herlig å våkne opp om morgen, ta litt vann i ansiktet og vips være ferdig stelt. Noen dager tar jeg på litt mascara nede, våt eyeliner nede og litt pudder. Gjort på 2 minutter.

Sist jeg viste dere mine nye vipper fra Salong Benessere ønsket jeg å ha dem kortere og mer naturlig. Siden jeg har hadde hatt på vipper i noen måneder valgte vi også å sette på noen kortere og lettere for å avlaste mine egne vipper.
Jeg satte da på «10 mm». Nå når jeg skulle etterfylle var mine egne vipper sterke og fine, så derfor valgte jeg å sette på noe lengre vipper. Denne gangen valgte vi «14 mm», og jeg er SÅ fornøyd!
Jeg merker at jeg er mye mer komfertabel med denne lengden, da jeg er har litt lengde på mine egne vipper.

IMG_7948 Untitled

Som dere ser er vippene noe lengre og fyldigere denne gangen. Gro er utrolig flink til å tilpasse vippene etter hvordan du selv vil ha de. Likevel passer hun på å sette på vipper som dine egne vipper tåler! Alle har vel hørt skrekkhistorier om vipper som knekker eller ødelegges? Med riktig teknik og kunnskap skal ikke dette skje!

HER kan du se prisliste over alt salongen tilbyr. Og som dere helt sikket ser ligger Gro veldig lavt i pris på vipper i forhold til de fleste andre. I tillegg ligger salongen sentralt i Skien sentrum, så det er lett å finne frem. Med hyggelig selskap, levende lys og god stemning sørger Gro for en behandling med skikkelig «husmorluksus». Bestill time enten på telefon eller online.

Untitled1 Untitled2

Kanskje du skulle unne deg noen nye vipper til 17 mai? Konfirmasjoner og bryllup? Til sommeren?
Vippene tas enkelt av når du ikke ønsker å ha dem lengre.

En ting er å få åpnet opp øynene med disse fantastiske vippene. En annen ting er å spare vanvittig mye tid!

 3. mai 2015  Postet av klokken 20:00 Samarbeidspartnere 2 kommentarer »
mai 012015
 

For en herlig dag vi har hatt! Fridag – starten på en langhelg sammen alle fire.

I noen uker nå har barna gått å ventet på å åpne «festbrus for barn». Jeg har sakt at den skal åpnes en dag vi har «hjemmekino». Denne festbrusen er noe vi handler innimellom og som er svært populært blandt barna. Denne fås kjøpt på europris.

I dag avsluttet vi kvelden med en «hjemmekino». Festbrusen ble hentet frem, lysene ble tent og frukt ble satt frem.
Dagens film ble «Grusomme meg 2″

IMG_7976 IMG_7990 IMG_7991 IMG_7978 IMG_7987

 1. mai 2015  Postet av klokken 21:30 Oss 4 1 kommentar »
apr 302015
 

Den store festdagen nærmer seg. Selveste 17. mai! Ungene gleder seg, og det gjør vi voksne å. Vi gleder oss til å gå tog, ta på festtøy (der jeg i år skal ha på bunad for første gang!), være med venner og rett og slett feire Norge! Ungene har mye forberedelser til 17. mai i barnehagen i forkant av den store dagen – så foventningene til dagen er store.

//Annonse

PS: Giveaway lengre ned i innlegget

Noe av det jeg liker ekstra godt med 17. mai er å finne årets antrekk til barna. De vokser såpass fort, at klesskapet må fornyes fra år til år. Noen år har ungene hatt på kjoler, dress eller annet pentøy, mens andre år har dem hatt på bunad. I år er jeg veldig usikker på hva jeg skal velge til ungene. Bunad er jo utrolig koselig, men samtidig finnes det såå mye tøffe penklær! Mitt siste innkjøp fra Name it er gode kanidater til årets antrekk!

   

Matias har på en tøff denim shorts med røde detaljer. Buksen har (som de fleste bukser fra name it) innstramminger rundt midjen – noe vi er avhengig av, siden de fleste bukser er for løse for Matias. Over har han en tøff og enkel tskjorte med en hvit skjorte over. Enkelt, tøft og pent på engang.

Martine har på en kjole – i to ulike farger. Jeg klarte rett og slett ikke å bestemme meg for hvem farge jeg skulle kjøpe til henne – så da tok vi en av hver. Jeg elsker denne kjolen! Den er myk og god – samtidig som den er utrolig pen å se på. Den har krage rundt halsen – slik at den passer ypperlig til selskaper og fest. Jeg personlig elsker den gule fargen! Man blir jo bare glad av en slik farge? Jakken fås kjøpt i både rosa og gul, og man kan gjerne kombinere en jakke til begge kjolene slik vi har gjort. Kjolen har blitt en favoritt her hjemme hos 6åringen – som for tiden har veldig sterke meninger om hva hun vil ha på seg og ikke *kremt*.

GIVEAWAY

For å feire den store nasjonaldagen her i Norge vil jeg dele ut et gavekort på 500 kr fra Name it sin nettside! Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på deres nettside (KLIKK HER), og velg ut ditt favorittantrekk. Når du har skrevet hva ditt favorittantrekk var i  kommentarfeltet under her, er du med i trekningen! Vinneren trekkes om en uke – torsdag 7 mai. Lykke til!:)

 

 30. april 2015  Postet av klokken 16:00 Martine - Klær, Matias - Klær, Samarbeidspartnere 40 kommentarer »
apr 292015
 

Er det noe ungene i huset leker mye med så er det «sekker». De fyller opp sekkene med leker, går rundt i huset (som de skulle vært på tur), lager piknik og ikke minst har sekkene med når vi er ute på tur. Martine har opp igjennom årene fått flere sekker i gaver, mens Matias kun har en sekk som er nokså stor. Derfor har han pleid å låne en sekk av Martine.

Her om dagen sa Matias til oss at han ville ha med en sekk i barnehagen som han kunne ha med når de var på tur. Det var flere barn som hadde dette, så da ville Matias låne en av Martine sine sekker. Det ble tingerling sekken. Ja, det bør jo gå fint tenkte jeg. Han ønsket det jo selv. Jeg tenkte med meg selv at han kunne ønske seg en egen sekk til bursdagen som er i juni..

IMG_7913

Denne sekken har han nå brukt i et par uker, og i dag nektet han plent. Da kom det frem at han ble «ertet» for sekken han hadde. Han sa at de andre barna sa at «tingerling er det samme som rosa. Og rosa er for jenter». De er 3-4 år, og allerede fult opptatt av dette!? Jaja, sånn er det. Jeg ble enig med Matias om at han og jeg kunne dra sammen til byen etter barnehagen og kjøpe en skikkelig guttesekk til han. Da skal jeg si det var en gutt som ble ekstremt glad!

Stolt gikk han inn i en butikk med masse vesker og sekker. Raskt fikk han øye på sekker i «hans kategori». Det sto mellom «lynet mcqueen» eller «planes». Etter å ha tenkt seg litt om var han helt bevist på at han ønsket «lynet mcqueen». Det var nemlig en annen i barnehagen som hadde samme sekken. Så derfor kjøpte vi en tekstilpenn slik at vi skrev navnet hans på selveste «lynet mcqeen». Gjett om det var kult? Kan tenke meg det kommer en ganske stolt gutt i barnehagen på neste turdag..

IMG_7914 IMG_7916

Jaja. Er du gutt så er du gutt!

 29. april 2015  Postet av klokken 20:37 Martine og Matias - barnehage 3 kommentarer »
apr 282015
 

Det blir mye prat om sommer på bloggen om dagen. Det er rett og slett fordi jeg er et skikkelig sommermenneske – og gleder meg ekstremt helt fra snøen smelter. Forberedelsene til sommeren begynner tidlig her i huset, og i år har vi jo som sakt mange planer. På den ene siden av huset holder vi på å lage en gressplen – som skal bli barnas egen» lekeplass». Man må ikke ha et stort uteområde for å lage en egen liten «lekeplass» til barna. Det finnes utrolig mange små og kjekke leker som alle og enhver kan få plass til.

//Samarbeid

Sommertilbud

Siden det nærmer seg sommer skal jeg feire sommeren her på bloggen med et stort 30% salg på en rekke uteleker fra min faste samarbeidspartner Mimmis!
Mye av dette er jo perfekte bursdagsgaver til vår/sommerbarna.

Rabatt: 30% på DENNE kurven (<–link)
Kode: VERDTIKES30
Gyldig t.o.m søndag 3 mai

mimmis mimmis2

Førstemann til mølla! God shopping.

 28. april 2015  Postet av klokken 16:00 Mimmis, Samarbeidspartnere Ingen svar »
apr 272015
 

For noen år tilbake arvet jeg en nydelig utebenk av mine besteforeldre. Etter å ha stått ute noen år har den blitt nokså slitt – og derfor har jeg nå begynt å «pusse den opp». I første omgang har jeg malt alt av «jern» med et nytt strøk «bengalakk sort». Bare det gjorde en stor forskjell! Nå skal selve benken få et par strøk med en ny rødfarge (lik som karmene på huset).

IMG_7897
FØR

IMG_7900
ETTER BENGALAKK

IMG_7899
Benk under oppussing!

Det er utrolig koselig å ta vare på slikt som kan gå i arv. Da blir det litt ekstra unikt og spesielt :)

 27. april 2015  Postet av klokken 13:26 Oppussing 1 kommentar »
apr 262015
 

//Samarbeid

Har dere tittet innom Knerten & Karoline i det siste? Det er så deilig å se at nettbutikken begynner å fylle seg opp av friske sommerklær! Det er et godt tegn på at sommeren er på vei. Ungene gleder seg stort til å kunne gå med kun shorts, tskjorte og kjole utendørs. I går fikk ungene en pakke fra Knerten & Karoline med noen nydelige sommerklær. De ble helt i hundre da de så klærne, og skulle prøve alt med engang. Det er så koselig å se at barna setter så stor pris på alt dem får av nye klær osv.
Det er ingen selvfølge.

I dag skal vil jeg gi dere to rabattkoder, som jeg håper mange kan få glede av. Under ser dere hver rabattkode:

20% på HELE nettbutikken – inkl ALT av nyheter!

Kode: Veronika20
Gyldig ut onsdag 29/04

Som sakt har det kommet utrolig mange herlige nyheter hos Knerten & Karoline om dagen. Anbefaler deg å ta en titt selv. Gå inn på alderen og kjønnet til barnet ditt – så vil du få se utvalget. I disse tider så er det jo høytid for vårjakker, softshelldresser, tynt ullplagg eller festklær til 17mai :) Gjør et kupp med denne 20% koden. Under kan dere se våre nyhetskupp fra nettbutikken:

Untitled Untitled1

50% i «ryddesalgskurven» (LINK)

Kode: Veronika50
Gyldig ut onsdag 29/04

Knerten & Karoline rydder butikken og i den forbindelse har de lagt ut en haug med varer til hele 50% rabatt! Noen varer kan være utplukket i størrelser, mens andre finnes det mye av. Disse tilbudene pleier å være svært populære, så jeg anbefaler deg å være raskt ute om du ønsker å kapre noen gode tilbud.

Untitled Untitled1 Untitled3Untitled21-503x550

//Ønsker du å benytte begge kodene så legger du igjenn to bestillinger – sender en mail til
<support@knertenogkaroline.no> slik at du kun betaler en frakt.
// 59 kr for frakt – uansett hvor mye du handler
// Gå inn på hvert produkt for å se flere farger, mønster og fasonger!
// Nb = 0-9 mnd. Mini = 1-4 år. Kids = 5-12 år.

 26. april 2015  Postet av klokken 11:43 KnertenogKaroline, Samarbeidspartnere Ingen svar »
apr 252015
 

2 uker forberedelser. 4 uker fordypningspraksis. 4 uker ren skriving.

En lang prosess. En utrolig spennede reise, men utrolig krevende. I løpet av disse 10 ukene har Rebekka og jeg jobbet dag og natt. Vi har vært rundt i landet og intervjuet, vært i en ukes fordypningspraksis Vi har transkribert, analysert, lest i pensum, lest utallig mange forskningsartikler og vi har gitt ALT.

I går kom «premien». Karakteren! Jeg fikk en varme i hele kroppen da jeg leste det! En A? A??????
Vi klarte det Rebekka! Vi gav alt – absolutt alt. Og vi fikk en A! Vi er jaggu et godt team.

11191309_630696277031954_372632208_n Untitled3

I går måtte vi derfor feire. Vi fikk barnefri alle sammen, og dro deretter ut på «big horn» for å unne oss en bedre forett, middag, dessert og et par glass vin. Mannfolka trengte også en stor klapp på skuldrene etter å ha vært en stor støtte igjennom disse ukene. Rebekka var ikke helt i form, men en liten feiring måtte vi jo ta! Etter å ha inntatt masse deilig mat unnet vi oss en strawberry daquri på BAR. Det ble tidlig kvelden – siden Rebekka ikke var i form.
Men likevel ble det en utrolig koselig kveld.

Vi tok kun mobilbilder i går, men her kommer et lite innblikk fra gårsdagen:

 11180239_10155484964215704_984700112_n
- Mannen kom med blomster og vin mens jeg stelte meg for kvelden.

Untitled6 11100860_10155484964175704_1239021417_n Untitled511178621_10155506179305254_1174691790_nUntitled2Untitled4Untitled

 25. april 2015  Postet av klokken 20:57 Yrkesliv 5 kommentarer »
apr 212015
 

En ny tid er i vente.
En ny hverdag.

Nye prioriteringer.
Nye rutiner.

Mer tid med familien.
Mer tilstedeværesle.
Mer frihet.

Jeg teller ikke lengre år eller måneder. Jeg har begynt å telle uker.
Tenk at det kun er 7 uker til jeg står med autorisasjonspapirene i hånden.
Klar til å starte en hverdag uten tidspress for innleveringer, eksamen og skole.
Jeg er klar for å starte i yrket mitt, jobbe med mennesker og prøve å gjøre en vanskelig dag bedre.

Det kiler i magen. Jeg gleder meg!

IMG_7001 Untitled

 21. april 2015  Postet av klokken 20:50 Yrkesliv 6 kommentarer »