des 212014
 

Gårsdagens vinnere av gavekort fra bjørneparken ble:

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 21.57.53 Skjermbilde 2014-12-20 kl. 21.58.05

Gratulerer så mye! Send meg en mail med fult navn og adresse på veronikadoli@gmail.com.

//Sponset premie

Luke 21

luke 21

To sett med votter (BLÅ eller ROSA) fra Kattnakken.

For å melde deg på:

I dag skal jeg kjøre en litt anderledes kalenderluke. I kommentarfeltet under OG/ELLER på facebook kan du nominere enn venn du føler fortjener et par vintervotter fra Kattnakken! I morgen, når neste luke åpnes trekker jeg ut en kommentar enten fra bloggen eller facebook, der både den som har nominert og den nominerte får et par votter av valgfri farge og størrelse hver.

Legg igjen en kommentar med navnet på den du ønsker å nominere i kommentarfeltet under og/eller på facebook (<–link)

Untitled13

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 21.44.41

Vi er veldig fornøyd med disse vintervottene, og har nå brukt dem i et par måneder. Matias har en lang historikk med ekstremt kalde hender på vinteren. Han sliter av en sterk astma – som blir veldig forsterket på vinteren. Tidligere har vi ikke klart å finne noe som har holdt hans hender varme. Vi har prøvd alle merker, ull, tova osv.. Disse vottene fra Kattnakken har hitill holdt hans hender varme hver eneste gang han har vært ute, og DET liker vi! De er tørre – og selv i «slaps» er de knusk tørre inni. De sitter godt på hendene, og er lette å tre på – selv på små barnehender.

Det er flere og flere som «oppdager» Kattnakken, og det er SÅ moro å se! Silje – som er grûnderen bak Kattnakken har over 10 års erfaring med produksjon, design og videreutvikling av barneklær. Og når hun startet for seg selv og designet merket «Kattnakken» har bedriften vokst seg stor på kort tid, og får daglig mange nye kunder – både privat og bedriftskunder. Og jeg tror at mye av årsaken til dette er at kolleksjonene består ene og alene av kun kvalitetsprodukter. Under kan du se litt av tilbakemeldningene jeg har fått om Kattnakkenproduktene her på bloggen:

Hei , har prøvd litt av Kattnakken og er kjempefornøyd, kjem nok til å bli fleire Kattnakkenprodukt her i huset etterkvart:-) Er også fra Stord og synes det er kjekt å kunne «reklamere» for heimplassen min:-)

Vi har votter fra katnakken. Veldig gode:)

Har luen og regnvåttene til Majken :) Både jeg, jenta selv og bhg er fornøyd med tingene :)

21

 21. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Ukategorisert 19 kommentarer »
des 202014
 

Gårsdagens vinner av Burt`s bees kit fra Bioenergiser ble:

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 00.58.27

Send meg fult navn og adresse på veronikadoli@gmail.com så sender jeg deg premien.

//Sponset premie

Luke 20

Luke 20
2 gavekort på inngang for 2 voksne og 2 barn – fra bjørneparken

Bjørneparken er en utrolig koselig park med et stort utvalg av dyr (se alle her) og MASSE lekemuligheter for barn i alle aldre (les mer her). Vi besøkte bjørneparken for første gang selv i våres (mer om vår tur kan du lese herher og her), og vi stortrivdes! Og vi ble enige om at dette ikke ble siste gang. Inne i parken er du omgitt av natur på alle kanter. Dyrepasserene ser man overalt, og de har virkelig en kjærlighet til dyrene til steller med. De har masse kunnskap og svarte oss på det meste av spørsmål som vi stilte. Vi fikk klappe og holde mange dyr, samt mate både elger og hjort. Vi kunne velge selv om vi ønsket å kjøpe mat eller ta med grill mat og benytte oss av parkens griller (gratis). I sesongen er det også forestilling av hakkebakkeskogen! Dette hadde nok vært en slager hos våre barn, men vi reiste utenfor sesong.

bilde62-600x446 IMG_4517-600x400 MG_4457-600x400 MG_4476-600x400 MG_4526-600x400

Dagens premie er derfor to gavekort! Der hvert gavekort gir gratis inngang for 2 voksne og 2 barn.

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 00.51.46
Nettsiden deres er svært oversiktlig, både når det kommer til åpningstider, priser, aktiviteter og hvordan type dyr de har. Anbefaler  dere å ta en titt innom!

20

For å delta:

Legg igjen en kommentar og fortell meg om du har vært i bjørneparken før.
Vinneren trekkes imorgen! Lykke til :)

 20. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 52 kommentarer »
des 192014
 

Gårsdagens vinner av et navnstempel fra lillemille ble:

Skjermbilde 2014-12-19 kl. 00.32.21

Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com :)

//Sponset premie

Luke 19

luke 19
Burt`s Bees kit fra bioenergiser

I dagens luke finner vi den populære serien «Burt`s bees». Vi har valgt ut et sett med litt ulike produkter, slik at vinneren kan få prøve ut litt forskjellig. Jeg har tidligere lest MYE om denne serien – blandt annet på komikerfrue og fotballfrue sin blogg. Men først nå har jeg testet ut noe i denne serien selv, og mer kommer det nok til å bli!

Bioenergiser har jeg presentert i en luke tidligere i desember (mer om dette kan du lese HER). I det forige innlegget snakket jeg mye om behandlingene de tilbyr og premien da var et gavekort på shellac. I dag skal jeg også gi dere et innblikk i selve butikken! Bioenergiser er nemlig BÅDE en butikk, et spa og en behandlingsklinikk.

side-banner-senter

Bioenergiser er faktisk en av få som har hele serien til Burt`s Bees inne i butikken. Her i område er det så og si umulig å finne i andre butikker. Damene som jobber i butikken, har dyp og god kunnskap – noe man tydelig merker når man etterspør råd og tips. Deres hovedfokus er giftfrie og naturlige produkter, og dette belyses i butikkhyllene deres.

I Burt`s Bees kitet:

Deep Cleansing Cream
En rik og fyldig rensekrem til ansiktet som inneholder milde, men effektive rensende planteekstrakter. Barkekstrak fra piletreett og trollhassel renser i dybden, mens deilig skum skyller bort fett, olje og make-up og gjør huden ren og frisk. Ekstrakter fra kamomille og aloe vera lindrer og roer huden samtidig som glyserin og kakaosmør tilfører fuktighet og etterlater huden ren, myk og velpleiet. 100 % naturlig.

Milk & Honey Body Lotion
Gi huden næring og fuktighet med denne naturlige kroppslotionen. Inneholder kjernemelk og aloe vera for å berolige følsom hud. Glyserin, vitamin E, kokos- og druekjene-olje igjenfukter tørr og sensibel hud og etterlater huden myk og smidig. Kremen trekker rakst inn huden og garanterer 24 timers fukt. Dermatologisk testet.

Hand salve
Burt’s Bees mest intensive håndsalve som gir ekstra næring og beskyttelse til tørre og sprukne hender. Bivoks, mandel-, oliven-, og solsikkeolje gir maskimal fuktighet og næring, mens lavedel- og rosmarinekstrakt beroliger huden og gir en herlig naturlig duft. Trekker raskt inn i huden og etterlater selv de mest hardtarbeidene hendene myke og velpleide.

Coconut Foot Cream
Denne effektive og nærende fotkremen er nærmere en maske – den er kraftig og fet i konsistensen og danner en hinne av beskyttelse og pleie rundt såre føtter. Består av kokosnøttolje, glyserin og lanolin som gir effektiv næring og pleie til selv de tørreste føtter. Inneholder hint av rosmarin og peppermynte som virker oppfriskende for trette føtter. Herlig duft av kokos.

Lip Balm 
Burt’s Bees orginale favoritt og bestselgende leppepomade. 100% naturlig og full av nærende bivoks, kokos- og solsikkeolje. Rik på vitamin E og essensielle fettsyrer, for pleie og næring til tørre lepper. Bivoks bevarer fuktigheten, mens peppermynteolje gir en herlig frisk følelse og smak.

19

For å delta:

Legg igjen en kommentar. Fortell meg gjerne om du har noen erfaring med bioenergiser! :)
Vinneren trekkes i morgen. Lykke til!

 19. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 61 kommentarer »
des 182014
 

Vinner av et gavekort på 500 kr fra barn og baby ble:

Skjermbilde 2014-12-18 kl. 00.23.15

Gratulerer så mye! Send en mail til veronikadoli@gmail.com så sender jeg deg koden.

//Sponset premie

Luke 18

luke 18

 

Navnstempel fra lillemille

Dagens premie er det geniale navnstempelet fra lillemille! Jeg har brukt dette masse til mine egne barn, og har vært utrolig fornøyd. Da Martine startet i barnehage brukte jeg jo «strykepålapper». FOR en kjedelig jobb! Det endte ofte med at jeg droppet å merke klærne, noe som igjen gjorde at mye ble borte. Etter at vi fikk dette stempelet gikk det lekende lett! Ungene er jo i en alder der de stadig vokser, og nye klær blir kjøpt inn fortløpende. Da er det genialt å ha et slikt stempel liggende i skuffen, slik at du raskt kan merke klærne på vei ut av døren om morgen. I tillegg slipper du å finne løse navnlapper i vaskemaskin og ellers på andre klær..

Merkingen holder i 60 graders vask og går bort etter 30 vask. Dette er jo veldig genialt, da du ikke har «ødelagt» klærne med merkingen i tilfelle noen vil evt arve dem.

Det holder i vask, og trykket er godt synlig.. Til og med på mørke klær. Svarte klær forsvinner jo skriften, men da er det bare å merke den hvite vaskelappen som henger på. Veldig kjekt!!:) Disse stempelene koster i utgangspunktet 299,-, men ser nå at dem er på tilbud til den nette sum av 229,-. Dette er noe jeg anbefaler alle småbarnsforeldre å kjøpe. Har man ikke barn på skole/barnehage er det jo alltids kjekt å merke sine klær fordi!:)

Bilde2 Bilde3

LilleMille selger utrolig mye flott, der du kan sette ditt eget print på! Det mest populære må vel være «jeg skal bli storesøster/storebror» bodyene. Ellers har de et stort utvalg, og her er noen av mine favoritter:

Untitled1

18

For å delta:

Legg igjen en kommentar så er du med i trekningen.

Legg deg gjerne til som følger på bloggsidens facebook for enda mer oppdateringer og info om kalenderen:)

 18. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 56 kommentarer »
des 172014
 

Vinner av et gavekort på 500 kr fra Eshoes ble:

Skjermbilde 2014-12-16 kl. 21.58.28

Gratulerer så mye! Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com, så får du premien din :)

//Sponset premie

Luke 17

luke 17

Gavekort på 500 kr fra Barn og baby.

Når vi åpner dagens luke finner vi et gavekort på 500 kr fra Barnogbaby.no. Dette er en nettbutikk med utrolig mye flotte merkeklær til barn og baby fra forskjellige kvalitetslevrandører. Alle produktene dem selger er nøye gjennomtenkt og kvalitetsikret.  Inne hos Barnogbaby kan du finne alt fra penklær til uteklær, mens de har et spesielt fokus på å ha et bredt utvalg innen økologiske klær av ull og bambus. De har også fokus på at levrandørene følger de etiske retningslinjene for produksjon, noe jeg syntes er utrolig viktig!

Vår visjon med Barn og Baby er å gi deg en koselig nettbutikk som du føler deg hjemme i. Vi ønsker å tilby deg en nettbutikk med et stort og variert utvalg barneklær av god kvalitet, personlig service av øverste klasse og 100 % trygghet! Vi har derfor lagt stor vekt på at du hos oss skal finne all informasjon du måtte trenge og ønske, både i forhold til produktene, og i forhold til betalingsløsninger, returordninger, fraktsystemer med videre. Dette tror vi at vi har lykkes med:-).

Inne hos Barnogbaby.no finner du merker som Bamboo design, Barnevaderen, Busha, Decoy Kids, En Prinsesses Drømmeverden, Gymboree, KiETLA, Lillelam, Lilli & Leopold, MeMini, Mole – Little Norway, Rileyroos, Serendipity, STONZ, Tiljamid, Twins, TWF og Wheat.

Untitled4 Untitled11

30% RABATT KUN IDAG!!

I tillegg til å dele ut gavekort, skal jeg også få gi dere 30% på HELE nettbutikken (untagen Memini) KUN i dag! Rabatten gjelder på ordinær pris, og ikke på allerede nedsatte varer. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen koden KAOS når du handler, og prosentene vil bli trukket fra. Her kan du gjøre noen GODE kupp på kjente og gode merker..

Untitled-2

17

For å delta:

Legg igjen en kommentar og følg BarnogBaby på facebook og/eller instagram, og du er med i trekningen!
Skriv gjerne hvor du følger.
Vinneren trekkes i morgen, når neste luke åpnes.
Lykke til!

 17. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Ukategorisert 43 kommentarer »
des 162014
 

Vinnere av vimpler fra Alruto ble:

Skjermbilde 2014-12-15 kl. 23.01.01Skjermbilde 2014-12-15 kl. 23.02.40

Send meg en mail til veronikadoli@gmail.com, så avtaler vi videre der :) Gratulerer så mye!

//Sponset premie

Luke 16

luke16

Gavekort på 500 kr fra Eshoes.no

Dagens premie er fra den flotte butikken Eshoes.no. Denne nettbutikken er proppfull av sko og tilbehør til enhver prisklasse, skostørrelse, alder og kjønn. Eshoes har virkelig et stort fokus på kundeservice, noe jeg mener er utrolig viktig når det handles på nett! De er tilgjengelig på telefon hver dag frem til 18.00. I tillegg har de livechat, slik at du alltid kan få hjelp når du trenger det. De opererer med gratis utsendelse, rask levering og 14 dagers åpent kjøp. Nå i disse juletider har de utsatt det åpne kjøpet frem til 8 januar. Det skal også være ekstra lett å bytte produktene om de ikke passer eller faller i smak. Derfor legger dem med gratis returseddel i pakken din!

Untitled

Eshoes drives av mennesker med stor interesse for mote, og som har fokus på optimal kundeservice.

 

Vi er…

Vi er moteinteresserte entusiaster som jobber i en hektisk
hverdag der utfordringene står i kø. Engasjement, humør og kundekontakt
er det som inspirerer og driver oss.

Vi vil…

Vi setter kundene våre høyt, og bestreber oss på å yte den aller beste service.
Vårt arbeid er avgjørende for kundenes opplevelse hos oss, og er et vesentlig punkt
som skiller oss fra andre nettbutikker.

Vi elsker å snakke med kundene våre, og har alltid det som utgangspunkt at kundene skal
ha den samme gode og grundige rådgivning som vi selv ønsker oss når vi handler.

Vi ønsker å vokse på de markedene der vi er i dag, men vil også gjerne inn på nye
markeder, både varemessig og geografisk.

Til daglig jobber vi for å nå våre mål. Det inspirerer og motiverer oss,
og gjør det mulig å sette nye mål for vekst, kundeservice og annet.
Å målsette veksten gjør det daglige arbeidet mer spennende, og utvikler både
medarbeidere og bedriften faglig. Vi vil fremover sette nye mål,
og jobbe hardt for å nå dem!

Fordi…

Vi elsker sko!!! Vi elsker å finne nye merkevarer på nasjonale og internasjonale messer,
og å velge ut de beste produktene til hver enkelt sesong. Den daglige kontakten med kundene våre
gir oss inspirasjon til innkjøp av varer og ytterligere forbedringer av kundeservicen vår.

Vi er her…
Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål.

Under kan dere se noen av mine favoritter og ønsker fra nettbutikken:

Untitled1 Untitled2

16

For å delta:

Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen!! :)
Lykke til :)

 16. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 67 kommentarer »
des 152014
 

ALT forsinket.. Men så kommer den til slutt. Det er mange som har etterspurt ønskelister, og jeg har bare slengt ut noe jeg har kommet på i farta. Men nå vet jeg at mange i familien og venner sitter å venter på denne ønskelisten. Så her kommer den! Har dere andre noen innspill så tar jeg dem imot med glede (og påfører dem underveis).

Ønskene er satt opp i tilfeldig rekkefølge!

Matias

matias

1. Ski
2. Fjernstyrt traktor
3. Gymringer
4. Utkledningsklær (Brannmann Sam, Pinki, Postmann Pat)
5. Postmann Pat helikopter
6. Gavekort på eventyrfabrikken, fritidsparken, kino, bowling og isstadion
7. Smart pad – bok
8. Skjorter (str 104)
9. Lynet mc queen (fra filmen biler) klær (104) og leker
10. Dusty (fra filmen fly) sengetøy, klær, cd og leker
11. Spiderman paraply, tilbehør og leker

Martine

martine

1. Musikk CD (Frost og andre barnecder)
2. Gavekort på eventyrfabrikken, fritidsparken, kino, bowling og isstadion
3. Utkledningsklær (Elsa fra frost)
4. Dr Mcstuffins koffert
5. Tesett (fra Clas Ohlson)
6. Kjoler (str 128)
7. Elsa og Anna dukke
8. Frost barbier
9. Turnmatte

Kristoffer & Veronika

veroogkristoffer

1. Bruka design postkasse (hvit stor)
2. Gavekort på hotell weekend
3. Tekstilimpregnering til sofa
4. Spill (Settlers, cluedo, ticket to ride, alias, bessewisser)
5. Utelykter
6. Bruka design skåler/boller
7. Wok tallerkner hvite UTEN mønster fra Porsgund Porselen (6 stk)
8. Gavekort fra IKEA
9. Eggdeler
10. Skjærefjøl fra Kitchn med iPAD holder (35×40)

 15. desember 2014  Postet av klokken 22:57 Martine 5-6 år, Matias 3-4 år 1 kommentar »
des 152014
 

Gårsdagens vinner av Ergobaby bæresele fra Mimmis ble:

Skjermbilde 2014-12-14 kl. 23.24.00

Gratulerer så mye! Send meg en mail med hvem farge du ønsker, samt navn og adresse på veronikadoli@gmail.com.
Og til dere som ikke vant! Husk at denne fåes kjøpt nå til 879,- istedet for 1099,- Ellers er det også 20% på HELE nettbutikken (også på allerede nedsatte varer) frem til i morgen. Kode: VRXD19839

//Sponset premie

Luke 15

luke 15

2 vimpler fra Alruto

Dagens premie er fra flinke Alruto! Kathrine – damen bak Alruto er helt rå på å sy, og nå har hun fått med sin datter på laget også! Jeg har brukt Alruto utrolig mye til alt fra lekegrindbeskytter til vimpelrekker. Det er tydelig å se at de kan sakene sine, for alt har vært godt gjennomført og slitesterkt.

Bilde1
Lekegrindbeskytter som jeg bestilte av Alruto da Matias ble født.

_MG_9249_6427
Vimpel på gutterommet

_MG_9267
Vimpel på jenterommet

_MG_3792_0722
Vimpelrekke jeg bestilte til mitt søskenbarns konfirmasjon (som vi hadde her hjemme hos oss).

Om noen ønsker å bestille disse herlige vimpelrekkene fra Kathrines datter – Alexandra sitter hun klar til å sy fra nyåret igjen. Du kan følge dem på facebook eller på deres bloggside. For forespørsler ta kontakt på facebook eller send en mail til kathrine.da@hotmail.

15

For å delta:

 Legg igjen en kommentar med hvem farge du kunne ønsket deg. TO vinnere trekkes i morgen, da neste luke åpnes :)
Lykke til!:)

 15. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 44 kommentarer »
des 142014
 

På fredag skulle barnehagen feire Santa Lucia, og Martine skulle være selveste Lucia! Martine har tidligere vært en ganske forsiktig og stille jente, men har det siste året vokst veldig! Men jeg var utrolig spent på hvordan hun kom til å mestre dette. Det er jo ganske skummelt for en 5åring å skulle gå først foran så mange mennesker. Men STOLT sto hun å ventet med luciakronen sin. Og når de fikk beskjed om å gå marsjerte hun stolt ut og sang av FULL hals! Et stk mor, svigermor og far var svært rørt og øynene ble fylt med gledestårer. Matias syntes det var litt skummelt, så han og pappaen gikk bakerst i toget sammen. :)

IMG_1692 IMG_1705 IMG_1709 IMG_1713 Untitled

Etter toget var vi med inn i barnehagen for å nyte gløgg, lussekatter og saft. Utrolig koselig tradisjon, og ungene elsker det!! De syntes alltid det er så stas når foreldrene får komme på besøk i barnehagen. Da skal de vise rundt og fortelle MASSE.

IMG_1723

Er det tradisjon å gå lucia i barnehagen deres?

des 142014
 

Gårsdagens vinnere av treningsdagbok fra Get Inspired ble:

Skjermbilde 2014-12-13 kl. 16.52.08

Skjermbilde 2014-12-14 kl. 12.08.55

Gratulerer så mye! Send meg ditt fulle navn og adresse på veronikadoli@gmail.com, så sender vi avgårde premien.

//Sponset premie

Luke 14

luke 14Ergobaby Bæresele Orginal fra Mimmis

I dag får jeg æren av å dele ut en virkelig flott og ikke minst populær premie! En praktisk, god og smart bæresele tilpasset barnet og den som bærer. Selv har jeg aldri hatt ErgoBaby, men jeg hadde BabyBjørn da ungene mine var små. På den tiden var ikke BabyBjørn så forbedret som de er nå, og ungene satt ikke noe godt i selen, og jeg slet med at jeg fikk veldig vondt i ryggen, og det var ikke noe særlig når man hadde slitt med bekkenløsning i flere måneder. Derfor ble det til at den ble lite brukt.

sling-hip-health

Jeg har derimot hørt utrolig mye positivt om ErgoBaby, selvom jeg ikke har prøvd den selv. Flere av mine venninner har hatt denne og skryter veldig av den. Jeg prøvde også Rebekka sin da hu fikk Tobias og det var lett å merke forskjell på hvordan den belaster ryggen. Siden jeg ikke har prøvd den selv spurte jeg Rebekka om å låne noen bilder av henne. Der ser dere både med og uten nyfødtinnlegget.

Untitled

Om Ergobaby Bæreselen

Ergonomisk bæresele fra nyfødt og opptil 20 kg, både på magen, på siden og på ryggen. Praktisk lomme som rommer og sovehette. Finnes med spedbarnsinnlegg. Justerbare skulder- og brystremmer. Den gir riktig støtte til bærer og barn, enkel å bruke og svært komfortabel. Høykvalitets spenner testet av SGS og merket GS for produktsikkerhet. Kan vaskes i maskin på 30 grader. Barnet kan bæres på ryggen, magen eller hoften.

HER ser dere hele Ergobabyutvalget til Mimmis.

20% rabatt!

I tillegg til å dele ut denne flotte premien, gir jeg alle mine lesere 20% rabatt på HELE nettbutikken. Allerede nedsatte varer får også 20% rabatt, så her kan du gjøre noen skikkelig gode kupp!!

Untitled-2

Rabatt: 20% på hele nettbutikken
Kode: VRXD19839
Varighet: 14/12, 15/12 og 16/12

1208K1 50Chicco 1208K2 1208K3 0000087_992_274 Banner-PhilipsAvent 0000085_992_274 0000092_992_274

Uten-navn-800x982

14

Slik deltar du

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på innlegget mitt, så er du med i trekningen som skjer imorgen når neste luke åpnes. Om du ikke har barn/småbarn selv er dette en kjempe flott gave å gi bort.

 14. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 83 kommentarer »