jul 082014
 

For 3 1/2 år siden var jeg gravid med Matias, og var med i en termingruppe på babyverden. Flere jenter i område møttes for en kaffe, og fire av oss har holdt kontakten. Vi har hatt jevnlig treff fra våre barn var i magen og til nå. Og i går hadde vi en barnefrikveld sammen – for første gang! Vi fant ut at det ville vært koselig å ha en jentekveld bare oss mammaer.. Så det gjorde vi. Og DU skulle koselig det var! Og så mye vi fikk snakket om når vi ikke hadde 4 barn hengende over oss… Vi ble enig om at dette måtte vi gjøre igjen.

bilde-11 bilde-6 bilde-5

Vi dro ut på «blaa» i Porsgrunn, og ble servert den nydeligste maten. Jeg kan varmt anbefale dette stedet videre. Vi fikk servert hjemmelaget focaccia til forett mens vi ventet på hovedretten. Hovedretten besto av en fantastisk god og mør hjortefilet med masse spennede tilbehør. Og til dessert unnet vi oss en hvit sjokolademousse med krokan. NAM sier bare jeg!!

UntitJØled Untitled

Vi satt å skravelt og lo ved bryggekanten, mens vi så den flotte solnedgangen. Når mørket hadde kommet lyste det plutselig opp borte hos Linda. Vi andre ble svært så nyskjerrig! Og vet dere hva det var? Jo, det var lipglossen hennes! SÅ utrolig genial. Det var lys på den, pluss et speil slik at man fint kunne freshe opp lipglossen når det var mørkt i rommet eller ute. En slik SKAL jeg ha vet jeg! Lipglossen var fin og naturlig, samt at den luktet himmelsk! (karamell, vanilje osv).

Ønsker du en slik lipgloss kan du enkelt bestille den via nettsiden HER (se HER for flere typer av lipglossen) eller via facebooksiden til Linda og Fredik HER.

Untitløed

Ikveld var jeg litt gal å startet å male stua! Haha, jeg har vært så innstilt nå på å få en gråere og mørkere farge på veggen. Og i dag klarte jeg ikke vente lengre.. Og akkurat nå angrer jeg ikke! For den ble SÅ bra! Se mer på instagram (veronikadoli)

 

 8. juli 2014  Postet av klokken 21:28 Ukategorisert 1 kommentar »
jul 052014
 

Vi har lenge hatt i tankene å kjøpe nytt salongbord i stuen. Bordet er veldig slitt og hadde flere stygge hakk på bordplaten. Men siden budsjettet setter en stopper iforhold til salongbord om dagen så tenkte jeg at jeg kunne prøve å gjøre det litt bedre imellomtiden..

Derfor brukte jeg rester av malingen vi har brukt på kjøkkenveggene – diskret. Den er ekstra matt, så jeg var litt spent på hvordan det var å holde rent. Men det har gått overaskende bra! Vi har sølt både kaffe og jordbær… I tillegg har malingen tålt en 3åring som har hatt bilrace oppå der. Vi kunne ha lakket over, men siden dette bare var foreløbig, valgte vi å ikke bruke penger på det. Resultatet ble nokså bra syntes jeg!

FØR

_MG_6524_7637 _MG_6532_7645 _MG_6533_7646

ETTER

_MG_5932 _MG_5938

Nå gleder jeg meg til veggene skal males, og sofaen skal utvides. Men det blir nok utover høsten/vinteren når solen og varmegradene har forsvinnet..

 5. juli 2014  Postet av klokken 17:17 Ukategorisert 2 kommentarer »
jul 042014
 

I går tok jeg og barna med oss Veronica og Jasmin til Foldvik dyrepark. Jeg hadde nok en fridag sammen med barna, og de har stadig spurt om å dra tilbake til foldvik familiepark. Så jeg sjekket raskt været og oppdaget at dem meldte regn frem til kl 12. Etter dette skulle det være opphold med noe sol. Så avgårde dro vi. Parken ligger bare 40 min unna oss, så det er veldig lettvindt å ta turen om vi har en solfylt dag uten planer.. Jeg lar bildene tale for seg:

Dyrene

Vi storkoset oss med alle dyrene parken hadde å tilby. Ungene elsket å bare gå rundt i sitt tempo og studere dem. De fikk holde kaninene, se eselet og grisen ta salto. De fikk se på de nyklekkede kyllingene, og de fikk snakke med pappegøyen. SOM de koset seg. Det jeg liker så godt med foldvik er at parken ikke er så ekstremt stor. Da får barna muligheten til å bruke god tid hos hvert dyr, samt få med seg alle aktivitetene.. De får styre løpet litt selv med andre ord..

IMG_5547 Untithled IMG_5539 IMG_5542 _MG_5716 _MG_5718 _MG_5744 IMG_5649 IMG_5697

Foffashow

Det berømte foffashowet! Der de synger den berømte foldviksangen og danser foldvikdansen. Martine har snakket om dette siden vi var der siste for hele to år siden! Gleden var stor da de fikk se på showet og ikke minst hilse på foffa igjen. Matias skulle bort å gi foffa både «give me five» og en stor kos. Martine ville helst bare vinke til foffa, mens hun heller ville hilse på jenta i forestillingen.

IMG_5608 IMG_5617 IMG_5623 IMG_5626

Aktiviteter

Foldvik er stappfull av aktiviteter for barn i alle aldere. Dette var nok det ungene våre brukte mest tid på denne gangen. De fikk sitte bakpå traktoren (på høyballer), de fikk styre gravmaskiner, de husket, klatret, lekte i ballrommet, kjørte minitraktor, hoppet på hoppeputer, kjørte tog, spilte ringspill osv. Og enda da utførte dem bare halvparten av aktiviteter som faktisk var på stedet. Se HER for å se på alle aktivitene som finnes på stedet.

_MG_5752 _MG_5762 _MG_5773 _MG_5788 _MG_5825 _MG_5830 IMG_5560 IMG_5580 IMG_5674.jpg Untitled Untjæitled

Jordbær piknik

Vi var der helt til stengetid kl 18.00. Da var det på tide å kjøpe inn de populære jordbærene Foldvik selger, samt jordbær juice. Vi hadde planer om å dra til parken i Stavern for å ha en piknik der. Da vi ankom Stavern var det tydeligvis noe arragement der, for byen var propp full. Derfor dro vi til Helgeroa og tok oss en mini piknik ved havna. Vi storkoset oss med jordbær, juice, kjeks og masse lek! Det var tre trøtte barn som ankom hjemmet kl 20.00…

_MG_5859 _MG_5870 _MG_5883 _MG_5905 _MG_5910 _MG_5912 _MG_5916 _MG_5925

Nå har jeg hatt to herlige dager med mine nydeligheter. I dag har vi måtte ta en kjedelig hjemmedag da det sto litt husarbeid og klesvask for tur. Ikveld skal jeg på jobb, mens Kristoffer skal kose seg med ungene.

Ha en fin dag. Nyt sommeren og familien :)

 4. juli 2014  Postet av klokken 14:12 Martine 5-6 år, Martine og Matias, Matias 3-4 år 5 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer