sept 012014
 

Stopp opp litt akkurat nå. Tenk litt…

Gjør noe som gir DEG glede og kjærlighet. Vær med dem du er aller mest glad i og nyt det.

Dette har nemlig jeg gjort i helgen. Hverdagen har blitt kastet på oss med MYE skole, barnehage, jobb osv. Utfordringene har vært på tur innom, akkurat slik det er i en normal hverdag vil jeg innrømme å si..

I helgen pakket vi alle fire sekken og dro på hyttetur! Fredag til søndag har vi kost oss stort med mine tanter, onkler, søskenbarn, besteforeldre osv. Det har regnet store deler av helgen og det har vært fantastisk! Vi har sittet alle sammen i et par sofaer og noen stoler. Ja, og det har gjort det så koselig! Tett sammen med latter, gode øyeblikk og familie. Jeg kan ikke ønske mer..

Jeg er så takknemlig for familien. Liten som stor. Mine sjarmerende søskenbarn som har vært barnas store forbilder. Mine tanter og onkler som har hjerter store som fjell. Mine besteforeldre som gir meg svaret på ekte kjærlighet.

IMG_7639 IMG_7644IMG_7625 IMG_7659 IMG_7662 IMG_7653 IMG_7666 IMG_7690 IMG_7692 IMG_7703 IMG_7739 bilde IMG_7716 IMG_7719 IMG_7726 IMG_7733

 1. september 2014  Postet av klokken 22:19 Ukategorisert Ingen svar »
aug 312014
 

//Samarbeid

I dag er det klart for mitt faste innlegg for Knerten og Karoline, og denne gangen gleder jeg meg virkelig! En gang per måned får jeg lov til å dele ut unike tilbud og rabatter til dere leserene på aktuelle og praktiske klær.

Fra i dag og frem til onsdag gir jeg dere 20% på det meste av yttertøy til barn. Her snakker vi om de populære softshell dressene, softshell jakkene/buksene, storm vinterdressene og jakkene, dry regntøy osv.

Tilbud: 20% 

Kode: yttertøy20 (trekkes fra i step 2)

Tilbudskurv: LINK HER til alle varene på tilbud

Se noe av utvalg som er på tilbud under:

mini kids

Alfa softshell

Softshelldresser og jakker er noe jeg har brukt til begge barna i flere år. Jeg ELSKER at stoffet er så mykt og tøyelig slik at barna får best mulig bevegelse når dem er i lek. Stoffet kjennes tynt ut, samtidig som det varmer godt. Dette er dresser og jakker som flesteparten av de jeg kjenner bruker til sine barn. I år har det kommet en mer feminin verson til jentene, og en tøffere utgave til guttene. Jeg ble HELT betatt, og det samme ble min datter.

Fakta: Softshell er vindtett, vanntett og pustende. Dressene har ekstra foring på sitteflaten og knærne, noe som gjør at den tåler ekstra mye. Dressene har også reflekser både foran og bar, samt en avtagbar hette for optimal sikkerhet. Innsiden er myk slik at den er behagelig for barnet å ha på. Både dressen og jakken har elastisk strikk på kanten av ermene, og dressen har dette på bena. Slik unngår man at det kommer vann/snø inn på klærne under. Softshell har en vannsøyle på hele 8000!

Storm vinterklær

Vinterdressene fra name it har jeg brukt til barna i alle år, og jeg har vært utrolig fornøyd. Ungene har så og si kommet hjem tørre hver eneste dag igjennom hele vinteren. De har holdt godt på varmen, og det har holdt i massevis med et ullsett/fleecesett under, selv på det kaldeste. Utsene i år syntes jeg er helt nydelig, og jeg gleder meg til å kjøpe inn disse herlightene til barna..

Fakta: Dressene er laget med fokus på stor viljestyrke og sikkerhet. Dette ses godt ved at de har god polstring på knærne. Disse drssene er også vanntette, vindtette og pustene. Sømmene er tapet for å sikre at vann ikke kommer inn til klærne. Dressene er testet av teknologisk institutt for å sikre best kvalitet. Nå har heldressene også i størrelser helt opp til 12 år! Dette vet jeg har vært etterlengtet hos flere..

Dry regntøy

I Norge har vi mye regn, det er ikke tvil om det! Derfor er det også ekstra viktig at vi velger gode regntøy til barna våre. Jeg er opptatt av at regntøyet skal tåle en kraftig skur, samt litt lek i en vanndam. Ungene skal kunne kose seg og hoppe i vanndammer, uten å måtte bli våte. Dette har regntøyet fra dry fikset!

Fakta: Dressene er ekstremt vanntett og slitesterke med tapede sømmer for økt vannavvisning. Jakken har YKK glidelås, og stroppene under bena kan stilles inn slik at buksen sitter perfekt på.

Under ser dere ungene i softshelldresser og jakker! PS: Se den herlige jakken til Martine! Høstens nyhet innen softshelljakker.

dress1 dress2 IMG_7589 IMG_7594 jakke1 jakke2 jakke3

GOD SHOPPING ☆☆

 31. august 2014  Postet av klokken 11:00 Ukategorisert Ingen svar »
aug 292014
 

Da er første uke tilbake på skolebenken over. Jeg kjenner at det er litt tungt å sitte i så mange timer og konsentrere seg etter en lang sommerferie. Vi avsluttet jo skoleåret med 16 uker praksis, så det er ganske mange mnd siden vi har kun sittet og hørt på forelesninger. Sakte men sikkert vender kroppen seg til det igjen, men de første dagene gir en god hodepine på ettermiddagen.

Neste uke skal vi ha gruppearbeid og uken etter det starter vi med psykiatri. Gleder meg veldig til den biten!

Nå er det helg, og vi er i skrivende stund på vei til Risør. Her skal vi tilbringe helgen med min familie, og jeg gleder meg masse!! Det blir krabbeaften, joggis og masse kos! Det er igrunn ikke så ofte vi er på hyttetur. Det er noe ekstra koselig med det….

Ha en god helg

IMG_7289.JPG

 29. august 2014  Postet av klokken 19:39 Ukategorisert 1 kommentar »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer