sept 282014
 

Etter en lang uke med eksamen, beredskapsøvelser, teleundervisning, introduksjon til nytt emne og tre dages jobbehelg er det NYDELIG å slenge seg ned i sofaen. Etter jobb idag heiv vi oss rundt her hjemme og fikk ryddet og vasket hus, sortert endel klær, samt vasket masse tøy! Ungene er nydusjet og klær til morgendagens fotografering (i barnehagen) henger klart.

Jeg har nettop dusjet, nytt sengetøy er på og jeg gleder meg til å legge meg. Å legge deg nydusjet i rent sengetøy kan ikke måles med noe annet.

Så nå skriker sofakroken etter meg. Tv, tente lys, masse puter, et pledd og min aller kjæreste mann.

IMG_9229 IMG_9232 IMG_9247 IMG_9250 Untitled

Det er litt vanskelig å ta gode bilder som beskriver stemningen ved kveldstid, da bildene ofte blir veldig kornete. Men idag syntes jeg noen slike stemningsbilder fra stuen beskriver følelsen akkurat nå #Happy

 28. september 2014  Postet av klokken 20:04 Ukategorisert Ingen svar »
sept 272014
 

Denne helgen jobber jeg i hjemmesykepleien både fredag, lørdag og søndag. Selvom jeg kjenner at ukene med skole som er forbi har krevd mye av meg, gir det meg mye å også kunne jobbe. Selvom energien i løpet av disse ukene har forsvunnet mer og mer, så gleder jeg meg til jobbehelg. Det er kanskje et godt tegn på at jeg har valgt rett yrke?

Jeg kjenner at gnisten etter å jobbe kommer mer og mer ettersom jo mer jeg lærer på skolen. Det er så ufattelig moro å endelig komme frem til målet jeg satte når jeg startet. Jeg ønsket å kunne kartlegge, identifisere og utføre sykepleie på en helt annen og ny måte. Jeg ville føle meg tryggere i hva jeg holdt på med, og jeg ville kunne gi forklaringer på det pasientene lurte på. Det målet har jeg hatt fra dag 1, og nå føler jeg endelig at målet er nådd. Det er klart at jeg fortsatt har vanvittig mye å lære, og jeg vil nok ha mange flere mål fremover. Men dette var mitt første delmål! Og derfor er jeg så glad akkurat nå!

Etter strevet kommer lykken..

I dag skal jeg jobbe ettermiddag. Jeg får jo mindre tid med ungene, når jeg må jobbe slik i helgene. Men når jeg ser bort på barna sammen med sin far så smiler jeg. Jeg vet at han tar vanvittig godt vare på dem, og gir dem akkurat hva de trenger. Så gir det jeg kan av meg selv når jeg «ikke er på jobb».

En liten tankevirvel fra meg en lørdags formiddag..

IMG_9181 IMG_9196 IMG_9203 IMG_9209 IMG_9218 IMG_9224

 27. september 2014  Postet av klokken 13:54 Oss 4, Yrkesliv 1 kommentar »
sept 262014
 

Matias er en skikkelig guttegutt, og han elsker bilder, traktorer, lastebiler, gravemaskiner osv over alt på denne jord. Barna har hatt det meste av «gutte» og «jente» leker tilgjengelig på lekerommet, slik at de selv kan velge hva dem intereserer seg for. Jeg har ikke lagt opp til at Matias skal like biler, og Martine dukker. Dette har dem funnet ut helt selv.

Matias har MANGE småbiler, og vi har lenge prøvd å finne en litt morsom og smart løsning på oppbevaring av disse bilene. Tidligere lå de i en koffert, men det måtte jo være mer spennede for Matias å ha dem fremme?

Søstrene Grene kjøpte vi en settekasse, med akkurat passe størrelser til hans småbiler. Denne kom i trefarge, så for å gjøre den enda mer spennede malte jeg kassene i ulike farger (som også går igjen i rommet hans). Ja, jeg interesserer meg mye i barneinteriør, men hovedfokuset er jo at det skal være morsomt og praktisk for barnet. En god blanding mener jeg er helt ok.

Untitled

Jeg fant også inspirasjon tidligere på instagram på oppbevaring av biler. Så kanskje jeg tester ut dette og viser dere ved en senere anledning?

Nå har Matias noen av småbilene fremme i denne settekassen, og den lekes med daglig. Hver etasje er garasjer, der han parkerer bilene. Noen biler ligger fortsatt i koffert, og han bytter ofte på hvem som skal ligge der, og hvem som skal frem i garasjen. De store bilene oppbevarer vi i skuffene under sengen, mens noen av dem står fremme på gulvet :)

Untitled1

Hvordan oppbevarer dere bilene til barna?

 26. september 2014  Postet av klokken 14:05 Matias sitt rom 3 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer