aug 222014
 

Det er ikke så alt for lenge siden jeg fikk øynene opp for iherb.com. Siden er helt genial da den selger utrolig mye sunne matprodukter til en rimelig penge. Jeg har for det meste kjøpt meg barer derifra, og har jo spart enormt med penger på dette. Jeg syntes det er utrolig kjekt med en liten energibar i veska, slik at man hele tiden har den tilgjengelig om man skulle bli shessen/sulten. Jeg har nok ungått mange andre fristelser nettop fordi jeg har denne liggende. Jeg har tidligere testet ut mye fra nutrilett, men disse syntes jeg smaker mye mer kunstig enn atkins. Jeg har testet ut endel av disse og har fått mange spørsmål om hvem jeg anbefaler.. Så her er mine anbefalinger:

ATK-07528-2

Denne smaker helt FANTASTISK! Denne bruker jeg som «snacks». Denne smaker ganske likt «mars sjokoladen».
LINK HER

ATK-05532-1

Dette er helt klart min favoritt! Man kan bli lei av «sjokoladesmaken» innimellom, det er helt klart! Derfor elsker jeg disse! Mange gode nøtter blandet sammen med noe som smaker som sirup. Denne er mettende, utrolig lett og god. FANTASTISK smak.
LINK HER.

ATK-02530-4

Denne smakte også kjempe godt! Jeg liker godt at det ikke er sånn typisk kunstig smak, men at man kan kjenne gode og myke cookiebiter i den. Denne er såklart mer mektig, og ikke noe man orker å spise hver dag. Men det er jo heller ikke meningen.
LINK HER.

ATK-02580-1

Denne smakte bare helt himmelsk! Rett og slett. Anbefales sterkt.
LINK HER.

Dette var barene jeg har prøvd til nå som har falt i smak. Har prøvd noen andre også, men de falt ikke så i smak. Om du er usikker anbefaler jeg deg å kjøpe en prøve i butikken her hjemme før du bestiller. Iallefall de som finnes her i Norge. Har også prøvd ut litt annet småtteri om noen er int i å høre mer?

Slenger også med anbefaling om dette fantastiske tacokrydderet! Min vennine Linn skrøyt så av dette, så da måtte jeg jo prøve!? Jaggu hadde hun rett! Det smaker ganske likt vanlig tacokrydder, og kanskje enda bedre. Fordelen er at dette er uten salt, og helt ærlig så merkes det ikke på smaken! Jeg kommer helt klart til å fortsette med dette.

FRO-18921-0
LINK HER.

Om du skal bestille så husk at orderen ikke må være over 200 kr (FØR frakt), slik unngår man ekstra utgifter. Jeg har som regel bestilt DHL frakt, og da er dem på døra rundt 3 dager etterpå! Utrolig rask levering. Sender man de via airmail tar det noen uker :)

 22. august 2014  Postet av klokken 16:23 Ukategorisert Ingen svar »
aug 212014
 

I alle år har jeg kjøpt 1-2-3 pakkene med ostekake.. Det skal jeg ærlig innrømme. Jeg vet ikke hvorfor det har vært så skremmende å prøve ut denne kaken fra bunn, da jeg ofte lager de største bløtekakene med pynt og alt..

Men til Matias sin bursdag i sommer bestemte jeg meg for å prøve. Alle sier jo at det er så lett?

Jeg brukte oppskriften til Hanne, og fikk lov til å dele den videre med dere. For dette var helt seriøst den beste kaka jeg har smakt! I tillegg var den jo superenkel å lage.. Selvom Hanne ikke blogger lengre, bruker jeg ofte oppskriftensiden hennes, da hun har mange nydelige oppskrifter der inne. Anbefales! – link -

Du trenger:

- 225 gram digistive kjeks
- 125 gram smør
- 200 gram phildelphiaost
- 100 gram melis
- 1 ts vaniljesukker
- 1 beger lettrømme
- 2,5 dl kremfløte
- 1 pk sitrongele.

Fremgangsmåte:

- Kok opp 2,5 dl vann, og tilsett deretter gelen. Denne skal avkjøles mens du fortsetter.
- Knus digistivekjeksen og bland denne med smeltet smør. Fordel blandingen utover en rund form. Ikke trykk for hardt, men få en jevn underlag.
- Pisk krem
- Bland sammen ost, melis, vaniljesukker, rømme, pisket krem og den avkjølede gelen.
- Hell ostekremen over kjeksen og la kaken avkjøle seg i kjøleskapet over natten.

IMG_0817-1

SÅ er det bare å NYTE!!

 21. august 2014  Postet av klokken 14:00 Oppskrifter 2 kommentarer »
aug 202014
 

Jeg har lenge snakket om mine store planer for karnappet her hjemme. Mer bilder fra hvordan karnappet var før kan du se HER. Vi har fjernet et platå, malt veggene og all furuen. Vi startet med et minikjøkkenbord, og gjorde hjørnet mer og mer slik vi hadde tenkt oss. Kristoffer og en kamerat laget drømmebordet som vi lenge har snakket om. Dette brukte de uker på, samt at de jobbet nede på et snekkerverksted. Vet det er flere som spør om oppskrift, men denne blir nok litt komplisert.

Untitled

Når bordet var ferdig manglet vi bare stolene. Vi kikket mye rundt, men fant ingen som passet 100% inn OG som ikke kostet skjorta! En dag vi var innom Nova Solo i Larvik fant vi drømmestolene! Disse var greie i pris, perfekt farge og nydelig å sitte i. Planen er å pimpe dem litt etterhvert, men hvordan får dere vente å se.

_MG_7118

Det er litt vanskelig å få frem fargen på bildene, men dem er nokså mørkegrå. Vi er kjempe fornøyd!

 20. august 2014  Postet av klokken 16:00 Ukategorisert 2 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer