sept 202014
 

I år bestemte Kristoffer seg å planere ut hagen vår. Jeg sa at dette var greit, dersom dette ble HANS prosjekt. Jeg har nemlig en mann som er en smule perfeksjonist, og han ønsket en enda rettere hage enn hva vi hadde. Den bulet litt opp på midten, samt at den gikk skrått nedover mot hekken. Jeg skjønte ikke helt poenget i starten, men når jeg ser det ferdige resultatet må jeg si meg enig! Dette ble noe helt annet. Hagen så plutselig MYE større ut, samt at den ble noe høyere. Under der trampolinen sto er det et stort område uten gress, pga et tre som hadde stått der tidligere. Det var også et par steder det manglet skikkelig jord, samt at det var en liten jordbæråker i den ene enden.

_MG_2677_5251

Gressplen er ikke veldig stor, så derfor fant vi ut at vi ville bruke den til det vi følte vi hadde behov for. Område på utsiden er på en måte delt i to, der halvparten er gress mens halvparten er belegningsstein. Vi har også en nokså stor veranda som går rundt hele huset. Det forige huset hadde 1 mål med tomt og en ENORM hage. Jeg må ærlig si at jeg elsker å kunne klippe gresset 2 ganger i uken på 30 min! Det er virkelig en drøm.. I tillegg har vi mye plass som IKKE er hage, og det er jo dette man bruker mest.

I begynnelsen av sommeren bestilte derfor Kristoffer et lastebillass med jord. Siden vi ikke har mulighet til å tømme det på plenen (pga liten inngang), ble det derfor tømt ved siden av huset (flott med en stor jordhaug ved siden av huset hele sommeren mener jeg!). Kristoffer har derfor trillet et og et lass med jord opp på plen i hele sommer! What a man….

10439633_10152374873386077_1246202267_n IMG_6780 IMG_6721 10683758_537781539688893_1358454668_n-1

Nå har vi sådd gress, og sakte men sikkert kommer det. Neste år skal vi lage bedd (litt anderledes enn slik det var), samt få på plass et huskestativ. Huskestativet fikk Matias til bursdag nå i sommer. Gjett om ungene gleder seg!

PS: Straks skal hagemøblene passes sammen og vi må innse at sommersesongen er over for i år.

Har du pakket sammen utemøblene enda? Det er en liten terskel hvert år..

 20. september 2014  Postet av klokken 20:09 Uteplassen 3 kommentarer »
sept 192014
 

Tittelen sier sitt. Dagene er ensformig, det går i skole. Dag inn og dag ut består av arbeidskrav og lesing. Det blir ikke så mye spennende og varierende blogginnlegg fra meg disse dagene, men en liten oppdatering om at jeg fortsatt lever.

Onsdag leverte vi vårt andre arbeidskrav, og på torsdag var det seminar. Nå er det bare å bruke fredag, lørdag og søndag til pugging før vi skal ha eksamen på mandag. Tett skjema sa du?

IMG_8959

Så akkurat nå er ikke hverdagen så rosenrødt. En sliten mor som må lese konstant. En far som må ta seg av hus og barn.. Det er i perioder som dette det er tøft å være både student og mamma. Jeg får dårlig samvittighet ovenfor barna, når dem ikke får se meg daglig. Når det går dager og uker før jeg endelig kan sette meg ned å leke med dem, ta kveldstellet og spise middag med dem.

Dette er virkeligheten akkurat nå. Rett og slett.. Men det er bare å holde ut – så kommer det bedre tider.

IMG_8935 IMG_8940 IMG_8933

- Noen Bilder fra en ettermiddag når ungene kom krypende opp på fanget,
og skulle bare kose. Kunne ikke passet bedre!

 19. september 2014  Postet av klokken 20:06 Ukategorisert 1 kommentar »
sept 182014
 

For nærmere et år siden innredet vi et av rommene i huset til et stort garderoberom. Drømmen vår gikk endelig i oppfyllelse!! Siden bloggen har fått mange nye lesere den siste tiden, tenkte jeg reposte innlegget jeg skrev når rommet ble ferdig. Jeg har fått på plass sminkebord osv nå, og om ikke så alt for lang tid skal jeg vise dere nye bilder fra rommet. Derfor tenkte jeg det kunne være koselig å vise dere «veien dit» først :)

_MG_5790_2893

FØR – oppbevaringsrom…

_MG_5793_2896
FØR – oppbevaringsrom

_MG_5791_2894
FØR – oppbevaringsrom

_MG_5789_2892
FØR – oppbevaringsrom

Drømmen har alltid vært «walk in closeth» og vips bestemte vi oss for at dette rommet skulle brukes til nettop det.. Når jeg var i Tyrkia overasket Kristoffer meg med at han hadde isolert ferdig, lagt på plast og plater! Jeg var i sjokk! Nå var vi igang..

Når jeg kom hjem begynte morroa! Men også endel jobb.. Vi la tak, gulv og lister. Vi malet dører og karmer. Veggene som var platet ble sparklet, malet og tapetisert. Vi forandret mening mange ganger iløpet av oppussingen. Først ville jeg ha «klassisk mønster» på alle veggene. Deretter gikk jeg over til striper.. Til slutt bestemte vi oss for å kun ha stripete tapet på noen av veggene! Haha, vi ble nå enig med oss selv til slutt og vi ble veldig fornøyd med resultatet! Dette rommet består av mange ting og deler som er bestilt både fra ebay, nettsider, forskjellige byggevarehandlere, jula, jysk, ikea osv..

_MG_3968_4458
Sett fra «platået»

Untitled5
Mi brudekjole har jeg stilt ut. 4 år siden den ble brukt nå! Herlig å se den igjen..

Untitled
Døren til høyre (opp trappen) er til vårt soverom. Døren til venstre er til «gutterommet». På den døren skal vi også henge et stort speil etterhvert..

Untitled12
Shoes ♥♥

Jeg har gledet meg stort til denne dagen, der jeg faktisk kunne si at drømmerommet (som jeg faktisk bare trodde var en drøm) har blitt virkelighet!

_MG_3973_4463
Vi trodde vi måtte ha mere lys, men en lyskrone og spotter holdt i massevis!

_MG_3972_4462
Sett fra soverommet vårt

_MG_3966_4456
Her skal alle smykker, parfymer, vesker osv stilles ut.. Jeg venter en haug med pakker i posten om dagen!

Untitled7
My weddingdress ♥♥

 18. september 2014  Postet av klokken 21:59 Garderoberommet 2 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer