des 252014
 

 Titter raskt innom for å ønske dere alle en riktig god jul! Her har ungene og jeg hatt noen flotte fridager før selveste julaften, mens Kristoffer har jobbet tilogmed lillejulaften. Siden helga kommer 3 og 4 dag, får vi jo også ekstra langfri sammen. Det gleder jeg masse til! Et par dager før julaften var vi ute å hogde juletre, grillet pølser, ridde på hest osv. Fast tradisjon vi har hatt i alle år. Ungene hogde sitt eget lille tre som dem fikk opp i loftstuen sin. Dette har de pyntet med «discolys» som blinker og skifter farge (glad det ikke er i hovedstuen nede *fnis*).

På lillejulaften hadde vi «minijul» her hjemme med min mamma og pappa. Vi åpnet gaver fra hverandre, og spiste kveldsmat sammen. Julaften hadde vi besøk av Kristoffer sin mor og 2 brødre. Resten av jula har vi planer om å være med venner og familie. Rett og slett nyte tiden sammen. Foreløbig har jeg planer om å ta litt «datafri» i jula, men det KAN hende det dukker opp noe underveis. Uansett – så har jeg mange planer for bloggen på nyåret. Frisk ny start på et nytt år. Regner med at det er få innom å leser nå i julen uansett?

Nå skal jeg krype under pleddet sammen med mannen min og se en god julefilm.

Untitled Untitled1

 Untitled2 Untitled3

OG VINNEREN AV 24.LUKE I KALENDEREN BLE:

*Trommevirvel*

Skjermbilde 2014-12-25 kl. 23.21.23

Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com så får du et gavekort på 1000 kr fra Reima. Og husk å sjekk tilbake i kalenderen om du har vunnet tidligere. Mangler fortsatt noen vinnere..

 25. desember 2014  Postet av klokken 23:22 Jul, Julekalender14 6 kommentarer »
des 242014
 

Vinneren av en heldress fra Made By H ble:

Skjermbilde 2014-12-24 kl. 09.31.28

Gratulerer så mye! Send meg en mail til veronikadoli@gmail.com.

//Sponset premie

Luke 24

luke 24

Gavekort på 1000 kr fra Reima

I dag skal en heldig vinner få et gavekort på hele 1000 kr fra den kjente produsenten Reima! Reima har et stort utvalg ytterklær, inneklær, mellomlagsplag, fottøy, solklær osv. De har også vunnet utallige mange tester opp igjennom årene. Når jeg skulle skrive dette innlegget satte jeg meg ned for å lese enda litt mer om Reima. Jeg viste at Reima har vært i mange år, men at det ble til under ANDRE VERDENSKRIG hadde jeg faktisk aldri i min villeste fantasi gjettet!

Reima ble til under Den andre verdenskrig, da Pallo-Paita-fabrikken ble flyttet fra Helsingfors til byen Kankaanpää – og tilbake igjen etter at krigen var slutt. Mange dyktige arbeidere ble værende i Kankaanpää, og bestemte seg i 1944 for å begynne å lage arbeidsklær for kvinner. Snødrakter fra den finske hæren og et overskuddslager av amerikanske telt tjente som råmateriale. Et år senere ble det bygget en ny fabrikk som startet driften under navnet Kankama Oy. Ikke lenge etterpå gikk hovedfokus for produksjonen over til barneklær og klær for friluftsliv og idrett. Hovedmålsetningen var å utvikle masseproduksjon av rimelige, men førsteklasses barneklær for å gi barnefamiliene i den fattige etterkrigstiden bedre standard på klærne. Med andre ord stammer målsetningen vår om å gi barna muligheten til å være aktive, helt fra 1944!

Skjermbilde 2014-12-22 kl. 02.35.11

Reima er et merke utrolig mange småbarnsfamilier der ute bruker. Så et gavekort på 1000 kr, kan nok komme godt med! Da kan du jo selv velge om du ønsker å kapre noen av de nye og flotte nyhetene, eller om du kjøper fjorårets modeller på salg! Det har kommet inn utrolig mye fint, tøft og spennede nyheter i nyhetskurven! Det er vanskelig å plukke ut kun noen favoritter, men under kan du se noen av dem.

Untitled

24

For å melde deg på:

Legg igjen en kommentar under i dette innlegget! Og siden det er selveste julaften så kan du gjerne fortelle meg hva du gleder deg mest til i dag!! :)
Vinneren trekkes i morgen. Lykke til!

 24. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 88 kommentarer »
des 232014
 

Vinneren av et gavekort på 500 kr fra Carriealong ble:

Skjermbilde 2014-12-23 kl. 00.01.46

Gratulerer så mye! Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com, så sender jeg den gavekortkoden.

//Sponset premie

Luke 23

luke 23

Heldress fra Made By H.

For et års tid siden oppdaget jeg en instagramkonto – made by H. Dette var ei jente som sydde masse flotte barneklær, og jeg ble fort BETATT! Deretter begynte vi å snakke litt sammen, og vi ble enige om å kjøre i gang et samarbeid. Jeg forklarte i detaljer hvordan jeg ønsket heldressen til ungene, og resultatet ble bare helt fantastisk nydelig! Etter at jeg skrev innlegg om disse dressene på bloggen tok det HELT av med bestilinger, og Made By H måtte til slutt sette bestillingstopp. Hun syr jo alt helt alene, og det krever jo sin tid! Etter dette innlegget er det SÅ mange flotte barn der ute som har fått disse heldressene hjemmesydd av Made By H.

MG_1471_3977-600x400 Untiktled1-600x422 Untitled9-600x422 Untitlked-600x445

Vi holder også på med et nytt prosjekt, der Martine skal få en helt nydelig kjole og Matias noe annet (som er helt bedårende). Men dette for bli en overaskelse! Siden disse dressene har blitt så populære, var det naturlig å ha en slik dress som premie i dagens luke her på bloggen.

23

For å melde deg på

Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen!
Lykke til :)

 23. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 53 kommentarer »
des 222014
 

Vinneren av gårsdagens luke her på bloggen ble:

Skjermbilde 2014-12-22 kl. 01.59.57

Både du som nominerte og den nominerte får hvert sitt sett med votter. Send meg størrelse og farge på vottene dere ønsker, sammen med navn og adresse så sender jeg avgårde vottene :)

//Sponset premie

Luke 22

luke 22

Gavekort på 500 kr fra Carriealong.

Bak dagens luke finner vi en drøm av en nettbutikk – spesielt for oss damer (og kanskje noen menn?). Carriealong har et bredt utvalg av alt innen vesker, kofferter, sekker, bagger, lommebøker, hansker og endel tilbehør «til reisen». Jeg liker SPESIELT godt pcveskene! Disse står høyt på ønskelisten.

Untitled

Carriealong er din online veskeshop med det nyeste og beste innenfor vesker og kofferter. CarrieAlong.no bygger på en lidenskap for vesker som går mer enn 130 år tilbake i tid, og vi er en del av en av Skandinavias eldste lærvarekjeder – Alfred Lunds Eftf. Helt siden 1879 har vi vært med på ferier, til fest og til hverdags – overalt hvor du ønsker moteriktige vesker og kofferter av beste kvalitet.

På CarrieAlongs online veskeshop finner du et stort utvalg av vesker, kofferter, ryggsekker og tursekker, skolesekker og skolevesker, PC-vesker, håndvesker, skuldervesker, selskapsvesker, reisevesker, osv… Vi har alle de flotte merkevarene kombinert med våre egne kvalitetsmerker – til gode priser. Vi legger stor vekt på å sette sammen et riktig varesortiment – et sortiment som selvfølgelig bygger på en lidenskap for vesker og mange års erfaring i bransjen

Noe av det jeg syntes er så flott med denne nettbutikken er at de faktisk at man IKKE må betale toll, selvom varene blir sendt fra Danmark. Carriealong har gjort det enkelt for alle å handle – uten å tenke på toll. Derfor levere de alle varene FERDIG fortollet.

Skjermbilde 2014-12-22 kl. 01.57.4122

For å delta:

Legg igjen en kommentar, og du er med i trekningen :)
Lykke til!

 22. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 59 kommentarer »
des 212014
 

Gårsdagens vinnere av gavekort fra bjørneparken ble:

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 21.57.53 Skjermbilde 2014-12-20 kl. 21.58.05

Gratulerer så mye! Send meg en mail med fult navn og adresse på veronikadoli@gmail.com.

//Sponset premie

Luke 21

luke 21

To sett med votter (BLÅ eller ROSA) fra Kattnakken.

For å melde deg på:

I dag skal jeg kjøre en litt anderledes kalenderluke. I kommentarfeltet under OG/ELLER på facebook kan du nominere enn venn du føler fortjener et par vintervotter fra Kattnakken! I morgen, når neste luke åpnes trekker jeg ut en kommentar enten fra bloggen eller facebook, der både den som har nominert og den nominerte får et par votter av valgfri farge og størrelse hver.

Legg igjen en kommentar med navnet på den du ønsker å nominere i kommentarfeltet under og/eller på facebook (<–link)

Untitled13

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 21.44.41

Vi er veldig fornøyd med disse vintervottene, og har nå brukt dem i et par måneder. Matias har en lang historikk med ekstremt kalde hender på vinteren. Han sliter av en sterk astma – som blir veldig forsterket på vinteren. Tidligere har vi ikke klart å finne noe som har holdt hans hender varme. Vi har prøvd alle merker, ull, tova osv.. Disse vottene fra Kattnakken har hitill holdt hans hender varme hver eneste gang han har vært ute, og DET liker vi! De er tørre – og selv i «slaps» er de knusk tørre inni. De sitter godt på hendene, og er lette å tre på – selv på små barnehender.

Det er flere og flere som «oppdager» Kattnakken, og det er SÅ moro å se! Silje – som er grûnderen bak Kattnakken har over 10 års erfaring med produksjon, design og videreutvikling av barneklær. Og når hun startet for seg selv og designet merket «Kattnakken» har bedriften vokst seg stor på kort tid, og får daglig mange nye kunder – både privat og bedriftskunder. Og jeg tror at mye av årsaken til dette er at kolleksjonene består ene og alene av kun kvalitetsprodukter. Under kan du se litt av tilbakemeldningene jeg har fått om Kattnakkenproduktene her på bloggen:

Hei , har prøvd litt av Kattnakken og er kjempefornøyd, kjem nok til å bli fleire Kattnakkenprodukt her i huset etterkvart:-) Er også fra Stord og synes det er kjekt å kunne «reklamere» for heimplassen min:-)

Vi har votter fra katnakken. Veldig gode:)

Har luen og regnvåttene til Majken :) Både jeg, jenta selv og bhg er fornøyd med tingene :)

21

 21. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Ukategorisert 23 kommentarer »
des 202014
 

Gårsdagens vinner av Burt`s bees kit fra Bioenergiser ble:

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 00.58.27

Send meg fult navn og adresse på veronikadoli@gmail.com så sender jeg deg premien.

//Sponset premie

Luke 20

Luke 20
2 gavekort på inngang for 2 voksne og 2 barn – fra bjørneparken

Bjørneparken er en utrolig koselig park med et stort utvalg av dyr (se alle her) og MASSE lekemuligheter for barn i alle aldre (les mer her). Vi besøkte bjørneparken for første gang selv i våres (mer om vår tur kan du lese herher og her), og vi stortrivdes! Og vi ble enige om at dette ikke ble siste gang. Inne i parken er du omgitt av natur på alle kanter. Dyrepasserene ser man overalt, og de har virkelig en kjærlighet til dyrene til steller med. De har masse kunnskap og svarte oss på det meste av spørsmål som vi stilte. Vi fikk klappe og holde mange dyr, samt mate både elger og hjort. Vi kunne velge selv om vi ønsket å kjøpe mat eller ta med grill mat og benytte oss av parkens griller (gratis). I sesongen er det også forestilling av hakkebakkeskogen! Dette hadde nok vært en slager hos våre barn, men vi reiste utenfor sesong.

bilde62-600x446 IMG_4517-600x400 MG_4457-600x400 MG_4476-600x400 MG_4526-600x400

Dagens premie er derfor to gavekort! Der hvert gavekort gir gratis inngang for 2 voksne og 2 barn.

Skjermbilde 2014-12-20 kl. 00.51.46
Nettsiden deres er svært oversiktlig, både når det kommer til åpningstider, priser, aktiviteter og hvordan type dyr de har. Anbefaler  dere å ta en titt innom!

20

For å delta:

Legg igjen en kommentar og fortell meg om du har vært i bjørneparken før.
Vinneren trekkes imorgen! Lykke til :)

 20. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 52 kommentarer »
des 192014
 

Gårsdagens vinner av et navnstempel fra lillemille ble:

Skjermbilde 2014-12-19 kl. 00.32.21

Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com :)

//Sponset premie

Luke 19

luke 19
Burt`s Bees kit fra bioenergiser

I dagens luke finner vi den populære serien «Burt`s bees». Vi har valgt ut et sett med litt ulike produkter, slik at vinneren kan få prøve ut litt forskjellig. Jeg har tidligere lest MYE om denne serien – blandt annet på komikerfrue og fotballfrue sin blogg. Men først nå har jeg testet ut noe i denne serien selv, og mer kommer det nok til å bli!

Bioenergiser har jeg presentert i en luke tidligere i desember (mer om dette kan du lese HER). I det forige innlegget snakket jeg mye om behandlingene de tilbyr og premien da var et gavekort på shellac. I dag skal jeg også gi dere et innblikk i selve butikken! Bioenergiser er nemlig BÅDE en butikk, et spa og en behandlingsklinikk.

side-banner-senter

Bioenergiser er faktisk en av få som har hele serien til Burt`s Bees inne i butikken. Her i område er det så og si umulig å finne i andre butikker. Damene som jobber i butikken, har dyp og god kunnskap – noe man tydelig merker når man etterspør råd og tips. Deres hovedfokus er giftfrie og naturlige produkter, og dette belyses i butikkhyllene deres.

I Burt`s Bees kitet:

Deep Cleansing Cream
En rik og fyldig rensekrem til ansiktet som inneholder milde, men effektive rensende planteekstrakter. Barkekstrak fra piletreett og trollhassel renser i dybden, mens deilig skum skyller bort fett, olje og make-up og gjør huden ren og frisk. Ekstrakter fra kamomille og aloe vera lindrer og roer huden samtidig som glyserin og kakaosmør tilfører fuktighet og etterlater huden ren, myk og velpleiet. 100 % naturlig.

Milk & Honey Body Lotion
Gi huden næring og fuktighet med denne naturlige kroppslotionen. Inneholder kjernemelk og aloe vera for å berolige følsom hud. Glyserin, vitamin E, kokos- og druekjene-olje igjenfukter tørr og sensibel hud og etterlater huden myk og smidig. Kremen trekker rakst inn huden og garanterer 24 timers fukt. Dermatologisk testet.

Hand salve
Burt’s Bees mest intensive håndsalve som gir ekstra næring og beskyttelse til tørre og sprukne hender. Bivoks, mandel-, oliven-, og solsikkeolje gir maskimal fuktighet og næring, mens lavedel- og rosmarinekstrakt beroliger huden og gir en herlig naturlig duft. Trekker raskt inn i huden og etterlater selv de mest hardtarbeidene hendene myke og velpleide.

Coconut Foot Cream
Denne effektive og nærende fotkremen er nærmere en maske – den er kraftig og fet i konsistensen og danner en hinne av beskyttelse og pleie rundt såre føtter. Består av kokosnøttolje, glyserin og lanolin som gir effektiv næring og pleie til selv de tørreste føtter. Inneholder hint av rosmarin og peppermynte som virker oppfriskende for trette føtter. Herlig duft av kokos.

Lip Balm 
Burt’s Bees orginale favoritt og bestselgende leppepomade. 100% naturlig og full av nærende bivoks, kokos- og solsikkeolje. Rik på vitamin E og essensielle fettsyrer, for pleie og næring til tørre lepper. Bivoks bevarer fuktigheten, mens peppermynteolje gir en herlig frisk følelse og smak.

19

For å delta:

Legg igjen en kommentar. Fortell meg gjerne om du har noen erfaring med bioenergiser! :)
Vinneren trekkes i morgen. Lykke til!

 19. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 61 kommentarer »
des 182014
 

Vinner av et gavekort på 500 kr fra barn og baby ble:

Skjermbilde 2014-12-18 kl. 00.23.15

Gratulerer så mye! Send en mail til veronikadoli@gmail.com så sender jeg deg koden.

//Sponset premie

Luke 18

luke 18

 

Navnstempel fra lillemille

Dagens premie er det geniale navnstempelet fra lillemille! Jeg har brukt dette masse til mine egne barn, og har vært utrolig fornøyd. Da Martine startet i barnehage brukte jeg jo «strykepålapper». FOR en kjedelig jobb! Det endte ofte med at jeg droppet å merke klærne, noe som igjen gjorde at mye ble borte. Etter at vi fikk dette stempelet gikk det lekende lett! Ungene er jo i en alder der de stadig vokser, og nye klær blir kjøpt inn fortløpende. Da er det genialt å ha et slikt stempel liggende i skuffen, slik at du raskt kan merke klærne på vei ut av døren om morgen. I tillegg slipper du å finne løse navnlapper i vaskemaskin og ellers på andre klær..

Merkingen holder i 60 graders vask og går bort etter 30 vask. Dette er jo veldig genialt, da du ikke har «ødelagt» klærne med merkingen i tilfelle noen vil evt arve dem.

Det holder i vask, og trykket er godt synlig.. Til og med på mørke klær. Svarte klær forsvinner jo skriften, men da er det bare å merke den hvite vaskelappen som henger på. Veldig kjekt!!:) Disse stempelene koster i utgangspunktet 299,-, men ser nå at dem er på tilbud til den nette sum av 229,-. Dette er noe jeg anbefaler alle småbarnsforeldre å kjøpe. Har man ikke barn på skole/barnehage er det jo alltids kjekt å merke sine klær fordi!:)

Bilde2 Bilde3

LilleMille selger utrolig mye flott, der du kan sette ditt eget print på! Det mest populære må vel være «jeg skal bli storesøster/storebror» bodyene. Ellers har de et stort utvalg, og her er noen av mine favoritter:

Untitled1

18

For å delta:

Legg igjen en kommentar så er du med i trekningen.

Legg deg gjerne til som følger på bloggsidens facebook for enda mer oppdateringer og info om kalenderen:)

 18. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 56 kommentarer »
des 172014
 

Vinner av et gavekort på 500 kr fra Eshoes ble:

Skjermbilde 2014-12-16 kl. 21.58.28

Gratulerer så mye! Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com, så får du premien din :)

//Sponset premie

Luke 17

luke 17

Gavekort på 500 kr fra Barn og baby.

Når vi åpner dagens luke finner vi et gavekort på 500 kr fra Barnogbaby.no. Dette er en nettbutikk med utrolig mye flotte merkeklær til barn og baby fra forskjellige kvalitetslevrandører. Alle produktene dem selger er nøye gjennomtenkt og kvalitetsikret.  Inne hos Barnogbaby kan du finne alt fra penklær til uteklær, mens de har et spesielt fokus på å ha et bredt utvalg innen økologiske klær av ull og bambus. De har også fokus på at levrandørene følger de etiske retningslinjene for produksjon, noe jeg syntes er utrolig viktig!

Vår visjon med Barn og Baby er å gi deg en koselig nettbutikk som du føler deg hjemme i. Vi ønsker å tilby deg en nettbutikk med et stort og variert utvalg barneklær av god kvalitet, personlig service av øverste klasse og 100 % trygghet! Vi har derfor lagt stor vekt på at du hos oss skal finne all informasjon du måtte trenge og ønske, både i forhold til produktene, og i forhold til betalingsløsninger, returordninger, fraktsystemer med videre. Dette tror vi at vi har lykkes med:-).

Inne hos Barnogbaby.no finner du merker som Bamboo design, Barnevaderen, Busha, Decoy Kids, En Prinsesses Drømmeverden, Gymboree, KiETLA, Lillelam, Lilli & Leopold, MeMini, Mole – Little Norway, Rileyroos, Serendipity, STONZ, Tiljamid, Twins, TWF og Wheat.

Untitled4 Untitled11

30% RABATT KUN IDAG!!

I tillegg til å dele ut gavekort, skal jeg også få gi dere 30% på HELE nettbutikken (untagen Memini) KUN i dag! Rabatten gjelder på ordinær pris, og ikke på allerede nedsatte varer. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen koden KAOS når du handler, og prosentene vil bli trukket fra. Her kan du gjøre noen GODE kupp på kjente og gode merker..

Untitled-2

17

For å delta:

Legg igjen en kommentar og følg BarnogBaby på facebook og/eller instagram, og du er med i trekningen!
Skriv gjerne hvor du følger.
Vinneren trekkes i morgen, når neste luke åpnes.
Lykke til!

 17. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Ukategorisert 43 kommentarer »
des 162014
 

Vinnere av vimpler fra Alruto ble:

Skjermbilde 2014-12-15 kl. 23.01.01Skjermbilde 2014-12-15 kl. 23.02.40

Send meg en mail til veronikadoli@gmail.com, så avtaler vi videre der :) Gratulerer så mye!

//Sponset premie

Luke 16

luke16

Gavekort på 500 kr fra Eshoes.no

Dagens premie er fra den flotte butikken Eshoes.no. Denne nettbutikken er proppfull av sko og tilbehør til enhver prisklasse, skostørrelse, alder og kjønn. Eshoes har virkelig et stort fokus på kundeservice, noe jeg mener er utrolig viktig når det handles på nett! De er tilgjengelig på telefon hver dag frem til 18.00. I tillegg har de livechat, slik at du alltid kan få hjelp når du trenger det. De opererer med gratis utsendelse, rask levering og 14 dagers åpent kjøp. Nå i disse juletider har de utsatt det åpne kjøpet frem til 8 januar. Det skal også være ekstra lett å bytte produktene om de ikke passer eller faller i smak. Derfor legger dem med gratis returseddel i pakken din!

Untitled

Eshoes drives av mennesker med stor interesse for mote, og som har fokus på optimal kundeservice.

 

Vi er…

Vi er moteinteresserte entusiaster som jobber i en hektisk
hverdag der utfordringene står i kø. Engasjement, humør og kundekontakt
er det som inspirerer og driver oss.

Vi vil…

Vi setter kundene våre høyt, og bestreber oss på å yte den aller beste service.
Vårt arbeid er avgjørende for kundenes opplevelse hos oss, og er et vesentlig punkt
som skiller oss fra andre nettbutikker.

Vi elsker å snakke med kundene våre, og har alltid det som utgangspunkt at kundene skal
ha den samme gode og grundige rådgivning som vi selv ønsker oss når vi handler.

Vi ønsker å vokse på de markedene der vi er i dag, men vil også gjerne inn på nye
markeder, både varemessig og geografisk.

Til daglig jobber vi for å nå våre mål. Det inspirerer og motiverer oss,
og gjør det mulig å sette nye mål for vekst, kundeservice og annet.
Å målsette veksten gjør det daglige arbeidet mer spennende, og utvikler både
medarbeidere og bedriften faglig. Vi vil fremover sette nye mål,
og jobbe hardt for å nå dem!

Fordi…

Vi elsker sko!!! Vi elsker å finne nye merkevarer på nasjonale og internasjonale messer,
og å velge ut de beste produktene til hver enkelt sesong. Den daglige kontakten med kundene våre
gir oss inspirasjon til innkjøp av varer og ytterligere forbedringer av kundeservicen vår.

Vi er her…
Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål.

Under kan dere se noen av mine favoritter og ønsker fra nettbutikken:

Untitled1 Untitled2

16

For å delta:

Legg igjen en kommentar og du er med i trekningen!! :)
Lykke til :)

 16. desember 2014  Postet av klokken 08:00 Julekalender14 67 kommentarer »