jul 112014
 

//Samarbeid

FOR en fantastisk sommer vi har hatt til nå. Deilige varmegrader og sol. Det har vært få dager med regn, og det lille som har kommet har vi jo absolutt hatt behov for. Det er ingen tvil om at ungene storkoser seg når været er såpass bra som det er nå. Lite klær, bading, is og lek står på planen nesten hver eneste dag. Her om dagen var vi en tur ute for å leke litt i den herlige solen. På vei til lekeapparatene gikk vi forbi en nydelig busk fylt med herlig gule blomster. Er det en farge som gir meg sommerfølelse, så er det gul. Jeg kom på at dette måtte være et fint bidrag til coop prix sin instagram konkurranse.

Martine

Ønsker du også å bli med ?

Dette må du gjøre:

Vis frem ditt guleste sommerbilde på din instagramprofil og hasgtag dette med #sommerprix. SÅ enkelt er det å være med! Husk at profilen din må være «åpen» for at bildene dine skal være synlig for coop. Man kan legge ut så mange bilder man ønsker, men kun vinne en gang.

Konkurranseperioden er fra 1 juli – 31 Juli 2014

Premier

Coop deler ut et gavekort på 1000 kr hver uke i hele juli. På slutten går alle vinnerene videre til finalen der dem kan vinne en gul vespa! Lite jobb for så flotte premier spør du meg. Juryen tar utgangspungt i kreativitet, undeholdningsverdi og kunstnerisk preg. 

Les mer om konkurransen HER.

Untitled Untitlejd Martine1

Lykke til!

 

 11. juli 2014  Postet av klokken 14:01 Samarbeidspartnere, Ukategorisert Ingen svar »
jul 102014
 

Etter mye om og men har vi endelig bestilt oss en skikkelig familietur i august. Jeg jobber jo nesten fult hele sommeren, så dette er noe jeg ser veldig frem til! Det er også en av grunnen til at jeg jobber litt nå i sommer, slik at vi kan ta oss råd til en familietur til varmere strøk (selvom vi nesten har syden her hjemme om dagen også).

Hotellet vi endte opp med (og falt pladask for) er Sunwing Kallithea Beach i Rhodos. Et par dager etter oss kommer også Hanne, Michael, Alida og Alvin. Så får vi noen dager sammen også! Vi gleder oss veldig..

Vi har bestilt 2roms hotellrom på Athena. Vi har også bestilt all inclusive så tror dagene der nede blir meget så bra!

Noen som har vært der før eller som skal ned? Erfaringer? Tips og råd?

RHOCPX11307_2_30 RHOCPX11191_2_30 RHOCPX11096_2_30 RHOCPX12014_2_30 RHOCPX19050_2_30 RHOCPX11112_2_30 RHOCPX19051_2_30 RHOCPX19045_2_30 RHOCPX11305_2_30 RHOCPX19014_2_30 RHOCPX11097_2_30 RHOCPX11039_2_30 RHOCPX19043_2_30 RHOCPX19040_2_30

Alle bildene er lånt fra ving.no

 10. juli 2014  Postet av klokken 23:28 Ukategorisert 5 kommentarer »
jul 082014
 

For 3 1/2 år siden var jeg gravid med Matias, og var med i en termingruppe på babyverden. Flere jenter i område møttes for en kaffe, og fire av oss har holdt kontakten. Vi har hatt jevnlig treff fra våre barn var i magen og til nå. Og i går hadde vi en barnefrikveld sammen – for første gang! Vi fant ut at det ville vært koselig å ha en jentekveld bare oss mammaer.. Så det gjorde vi. Og DU skulle koselig det var! Og så mye vi fikk snakket om når vi ikke hadde 4 barn hengende over oss… Vi ble enig om at dette måtte vi gjøre igjen.

bilde-11 bilde-6 bilde-5

Vi dro ut på «blaa» i Porsgrunn, og ble servert den nydeligste maten. Jeg kan varmt anbefale dette stedet videre. Vi fikk servert hjemmelaget focaccia til forett mens vi ventet på hovedretten. Hovedretten besto av en fantastisk god og mør hjortefilet med masse spennede tilbehør. Og til dessert unnet vi oss en hvit sjokolademousse med krokan. NAM sier bare jeg!!

UntitJØled Untitled

Vi satt å skravelt og lo ved bryggekanten, mens vi så den flotte solnedgangen. Når mørket hadde kommet lyste det plutselig opp borte hos Linda. Vi andre ble svært så nyskjerrig! Og vet dere hva det var? Jo, det var lipglossen hennes! SÅ utrolig genial. Det var lys på den, pluss et speil slik at man fint kunne freshe opp lipglossen når det var mørkt i rommet eller ute. En slik SKAL jeg ha vet jeg! Lipglossen var fin og naturlig, samt at den luktet himmelsk! (karamell, vanilje osv).

Ønsker du en slik lipgloss kan du enkelt bestille den via nettsiden HER (se HER for flere typer av lipglossen) eller via facebooksiden til Linda og Fredik HER.

Untitløed

Ikveld var jeg litt gal å startet å male stua! Haha, jeg har vært så innstilt nå på å få en gråere og mørkere farge på veggen. Og i dag klarte jeg ikke vente lengre.. Og akkurat nå angrer jeg ikke! For den ble SÅ bra! Se mer på instagram (veronikadoli)

 

 8. juli 2014  Postet av klokken 21:28 Ukategorisert 4 kommentarer »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer