sept 212014
 

Etter at vi fikk den nye sofaen, må det litt småjusteringer til for å få tilbehøret rundt til å passe inn. Vi har planer om å blandt annet forandre litt på veggen bak sofaen, samt henge opp en litt større lampe. Den som henger der nå, var noe vi hang der midlertidig når vi hadde den andre sofaen. Den blir derimot alt for liten nå til denne store sofaen!

10666239_262532920612763_1964185217_n
Sneek peek fra instagram. //veronikadoli

Derfor drømmer jeg meg bort i lampeverden, og har funnet masse jeg har falt pladask for! Jeg tror faktisk jeg aldri får nok av lamper? Det må være min lille «svakhet» her i livet, på samme måter som mine over 100 par sko. *Fnis*

Men det er jo helt unikt hvordan en lampe kan forandre et helt rom? Med riktig belysning kan et rom gå fra å være grått og trist, til å se ut som om det er hentet ut fra et interiørblad.

Over sofaen har tittet litt på disse lampene:

Lamper

Første rad: IKEA
Mellomste rad: Design belysning
iste rad: Lampe fra Tine K

 21. september 2014  Postet av klokken 13:07 Oppussing, Stue Ingen svar »
sept 202014
 

I år bestemte Kristoffer seg å planere ut hagen vår. Jeg sa at dette var greit, dersom dette ble HANS prosjekt. Jeg har nemlig en mann som er en smule perfeksjonist, og han ønsket en enda rettere hage enn hva vi hadde. Den bulet litt opp på midten, samt at den gikk skrått nedover mot hekken. Jeg skjønte ikke helt poenget i starten, men når jeg ser det ferdige resultatet må jeg si meg enig! Dette ble noe helt annet. Hagen så plutselig MYE større ut, samt at den ble noe høyere. Under der trampolinen sto er det et stort område uten gress, pga et tre som hadde stått der tidligere. Det var også et par steder det manglet skikkelig jord, samt at det var en liten jordbæråker i den ene enden.

_MG_2677_5251

Gressplen er ikke veldig stor, så derfor fant vi ut at vi ville bruke den til det vi følte vi hadde behov for. Område på utsiden er på en måte delt i to, der halvparten er gress mens halvparten er belegningsstein. Vi har også en nokså stor veranda som går rundt hele huset. Det forige huset hadde 1 mål med tomt og en ENORM hage. Jeg må ærlig si at jeg elsker å kunne klippe gresset 2 ganger i uken på 30 min! Det er virkelig en drøm.. I tillegg har vi mye plass som IKKE er hage, og det er jo dette man bruker mest.

I begynnelsen av sommeren bestilte derfor Kristoffer et lastebillass med jord. Siden vi ikke har mulighet til å tømme det på plenen (pga liten inngang), ble det derfor tømt ved siden av huset (flott med en stor jordhaug ved siden av huset hele sommeren mener jeg!). Kristoffer har derfor trillet et og et lass med jord opp på plen i hele sommer! What a man….

10439633_10152374873386077_1246202267_n IMG_6780 IMG_6721 10683758_537781539688893_1358454668_n-1

Nå har vi sådd gress, og sakte men sikkert kommer det. Neste år skal vi lage bedd (litt anderledes enn slik det var), samt få på plass et huskestativ. Huskestativet fikk Matias til bursdag nå i sommer. Gjett om ungene gleder seg!

PS: Straks skal hagemøblene passes sammen og vi må innse at sommersesongen er over for i år.

Har du pakket sammen utemøblene enda? Det er en liten terskel hvert år..

 20. september 2014  Postet av klokken 20:09 Uteplassen 3 kommentarer »
sept 192014
 

Tittelen sier sitt. Dagene er ensformig, det går i skole. Dag inn og dag ut består av arbeidskrav og lesing. Det blir ikke så mye spennende og varierende blogginnlegg fra meg disse dagene, men en liten oppdatering om at jeg fortsatt lever.

Onsdag leverte vi vårt andre arbeidskrav, og på torsdag var det seminar. Nå er det bare å bruke fredag, lørdag og søndag til pugging før vi skal ha eksamen på mandag. Tett skjema sa du?

IMG_8959

Så akkurat nå er ikke hverdagen så rosenrødt. En sliten mor som må lese konstant. En far som må ta seg av hus og barn.. Det er i perioder som dette det er tøft å være både student og mamma. Jeg får dårlig samvittighet ovenfor barna, når dem ikke får se meg daglig. Når det går dager og uker før jeg endelig kan sette meg ned å leke med dem, ta kveldstellet og spise middag med dem.

Dette er virkeligheten akkurat nå. Rett og slett.. Men det er bare å holde ut – så kommer det bedre tider.

IMG_8935 IMG_8940 IMG_8933

- Noen Bilder fra en ettermiddag når ungene kom krypende opp på fanget,
og skulle bare kose. Kunne ikke passet bedre!

 19. september 2014  Postet av klokken 20:06 Ukategorisert 1 kommentar »

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer