nov 202014
 

//Samarbeid med Mimmis

I kveld kl 24.00 går koden for 50% kurven ut. Legger bare ut en liten påminnelse, da jeg ikke opplyste i innlegget hvor lenge tilbudet varte. Det er fortsatt en rekke godbiter igjen! Jeg har selv handlet inn masse julegaver fra 50% kurven, til barna selv og til deres venner. Utrolig kjekke og fine gaver å gi, samt til en normal og god prisklasse. Dere kan jo også finne mye fra Kids Consept serien på Matias sitt rom (som jeg la ut innlegg om tidligere i dag).

Klikk HER for å komme til tilbudskurven.
Bruk kode VERD9583 (legges inn i kassen)
Da vil du få fratrukket 50% på hele orderen din.

God shopping!

kidsconcept pumpkinbaby

 20. november 2014  Postet av klokken 20:00 Samarbeidspartnere Ingen svar »
nov 202014
 

Matias sitt rom var et av de første rommene vi pusset opp, da vi flyttet inn for ca 1 1/2 år siden. Se mer fra rommet hans HER. Og siden den gang har rommet blitt ommøblert på mange ganger. Dette er vel et av rommene som er mest «gjort om på» av alle rommene i huset. Men dette er jo naturligvis på grunn av at Matias var nokså liten da vi flyttet inn. Vi startet med sprinkelseng, og gikk over til juniorseng. Nå har han fått seg stor seng, som kan slås ut til dobbeltseng. Utrolig kjekt! Han syntes selv det er stas med «stor gutteseng», spesielt med Lynet Mcqueen sengetøy!

Hans rom har blitt mer og mer fylt av gutteleker, fremfor babyleker. Hans favorittleker står fremme på gulvet nå, mens mye er gjemt i STORE skuffer under senga. Ungene har jo en loftstue i tillegg, der de fleste leker oppbevares. Rommene til ungene er innredet «rolig» og uten for mye leker, nettopp fordi dem her skal sove og falle til ro. Så lenge vi har muligheten til det, syntes jeg det er viktig å ikke ha for mye inntrykk i rommet de skal sove i.

_MG_1152

FØR

Untitled Untitled3 IMG_1310 IMG_1312 IMG_1323 IMG_1324 Untitled2

Vinner av valgfritt deksel fra caseapp ble:

Skjermbilde 2014-11-20 kl. 13.14.36 Skjermbilde 2014-11-20 kl. 13.14.02

Send meg en mail på veronikadoli@gmail.com, så sender jeg dere kode som dere kan bruke til bestillingen :)

 20. november 2014  Postet av klokken 13:50 Matias sitt rom 2 kommentarer »
nov 192014
 

Tidligere denne uken var jeg av de heldige som fikk komme på venninekveld hos frumaela. Hun driver et fast samarbeid med småungene, og nå hadde dem avtalt å ha en venninekveld for å vise frem klærne! Det var koselig å hilse på damene bak småungene, og se hvor engasjerte dem var i jobben sin. De hadde jo i tillegg tatt med omtrendt hele lageret sitt, så her var det bare å plukke og vrake i mange gode og kjente merker.

Untitled2

Med hjem ble 2 deilige ulldresser fra joha, samt ullundertøy fra hust and claire. Dette er jo merker som koster litt, men siden vi fikk hele 20% på alt vi kjøpte ble jo shoppingen bare morsom! Ulldressene var helt geniale, da dem var såpass tykke at dem passer perfekt under dressen. De var tykkere enn vanlige dresser, men tynnere enn de aller tykkeste dressene. Haha! Jeg er jo så god på å forklare? Men dere skjønner vel..? Disse dressene koster vanligvis 499,-, men var altså på tilbud til 399,-. Dette tilbudet har også småungene i butikken sin nå, så denne dressen vil jeg anbefale videre! Så også at de har 20% på det meste i butikken. HER er link :)

Untitled1

Untitled

Jeg gleder meg masse til å starte å bruke klærne. Planen var å gi dette som en del av julegavene, men da må jeg jo vente med å bruke det til jul.. Hmm! Vi får se om jeg klarer å vente!

 19. november 2014  Postet av klokken 23:23 Ukategorisert Ingen svar »
nov 182014
 

Jeg har den siste tiden tatt en liten pause fra studiojobbingen. Jeg har altså ikke sluttet, og har heller ingen planer om det. Men på grunn av MYE skole og jobb har jeg sett meg nødt til å ta en liten «pause». For meg skal studiojobbingen være morsom, og en hobby på siden av. Men når det kom til det punktet der det tappet meg mer enn det gav meg – så var det på tide å ta en liten pause. Jeg finner så utroli mye glede i foto, og det er viktig for meg å holde på den interessen og gleden. Så fort tiden og energien strekker til er jeg nok klar for mer studiojobb. I mellomtiden tar min flotte kollega Linn, det meste av jobber. Hun står på og jobber for oss begge nå. Superflink er hun! Og jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten henne..

Selvom jeg har en pause i forhold til studiojobb tar jeg jo bilder selv av familien og ungene. Og noen shooter for venner. Her om dagen tok vi 1 årsbilder av herlige Alvin! TENK at han har blitt så stor alt. Det ble også endel søskebilder og familiebilder. Jeg har fått lov til å dele noen av bildene som ble tatt denne kvelden med dere ikveld :))

Untitled1IMG_0391 Untitled  Untitled2 Untitled3 Untitled4

 18. november 2014  Postet av klokken 22:31 Foto, MUM Ingen svar »
nov 172014
 

Hvordan var det igjen – å ha 2-3 dager uten planer eller ting som måtte gjøres..? Ingenting som burde vært gjort.. Dager der man faktisk kan gjøre hva man vil, uten å ha dårlig samvittighet for noe annet som burde vært gjort. Jeg må jo si at jeg er såpass oppegående, at jeg ikke lar tidsklemma ta livet av meg og familien min. Derfor prioriterer jeg stadig dem, alenetid med barna, alenetid med mannen, ferier osv. Men når disse prioriteringene tas, skyver jeg bare «alt som burde blitt gjort» litt lengre frem.

Tidsklemma er nok et kjent fenomen hos de fleste vil jeg tro. Kombinasjon av jobb, familieliv, barnehage, kjæreste, venn osv. Den delen som kaprer mest av tidsklemma mi er nok høgskoleutdanningen, der jeg går heltid. Det er MYE lesing, innleveringer, fremføringer, praksis, evalueringer, eksamner, bacheloroppgave osv. I bunn og grunn gir ikke skolen noe pusterom – den må man prioritere selv. I tillegg jobber jeg ekstra som vikrar i hjemmesykepleien. Jeg jobber ikke mye, men jeg prioriterer ca 6 vakter i mnd. På denne måten klarer vi oss fint økonomisk, OG jeg går jobbet masse med faget vi lærer på skolen. Så har jeg denne bloggen på siden, som både er mitt luftested, fristed, men også litt av min jobb. Det er stor forskjell å blogge «når man føler for det» og faktisk drive og opprettholde en blogg. Det krever sitt det også. Men iblandt blir den nedprioritert, nettopp fordi familien og tid med dem går aller først.

926276_1435341536686177_743309417_n-600x600 Untitled12-600x397fa7101f0227c11e3941e22000ab592b4_7-600x600

Så her har vi da tre faktorer som utgjør nesten 200%.. Innimellom dette må jeg prioritere og sette av tid til barna i form av oppdragelse, oppvekst, tilstedeværelse, lek, opplevelser og fordi de faktisk er det viktigste i mitt liv. Ellers må jeg tviholde på min rolle som kone i form av kjæreste, støttespiller, venn, samtalepartner og ikke minst for å vedlikeholde det emosjonelle. Jeg har tidligere vært på det stadie, der det ikke ble rom for «kjæresterollen». Og tro meg – det går utover følelser og væremåte. Da krever det igjen mye tid for å klare å bygge opp alt «man hadde». For rollen som ektepar mener jeg er en viktig grobunn for hele hverdagen.

Oppå alt dette vil jeg ha tid til venner, ytterligere familie, trening, sosiale sammenkomster, shoppingturer osv. Listen går videre og videre. Om noen trenger hjelp av meg til noe, syntes jeg det er stas å bli spurt og takker som regel ja. For det er jo ikke noe i veien med «ønsket om å bidra». Det er bare denne dumme dumme tidsklemma, som skal gjøre at alt får så knapt med plass.

MG_3248_5894-600x400 IMG_1640_8773 Untitled-600x445

Så skulle jeg jo ta vare på meg selv. Være flink til å trene, spise sunt, pleie kropp og sjel. Når skal man få tid og energi til det da? Siden jeg har fått mulighet til å trene hver 14 dag en god stund nå, kjenner jeg jo også på kroppen at den er vond. Låsningene setter seg godt til flere steder på kroppen, og det preger jo også endel av hverdagen. Men jeg vet jo av erfaring at kroppen min er som en 10åring (og ikke en 80åring), dersom jeg bare får brukt den litt.

Slik som i dag. Jeg har fri fra både jobb og praksis. Jeg fikk sovet ut – noe som var helt fortreffelig. Men mest av alt ville jeg brukt dagen på å ligge langflat i sofaen, med tv og en kopp kakao. I stedet henger det over meg – jeg må få skrevet ferdig «egenevaluering» før midtevaluering i morgen. Jeg må få redigert bilder fra en fotoshoot jeg tok for en stund siden. Jeg må få sortert ferdig alle lukene til årets julekalender på bloggen… Jeg skulle ha lagt ut 2 vogner, en haug med uteklær og vanlige klær, samt 2 stoler ut for salg (noe som står VELDIG i veien akkurat nå). Så skulle jeg ha vært inne på nettbanken og betalt noen regninger.. Tiden er knapp! Og kanskje jeg ikke burde ha sovet så lenge i dag alikavel? Snart skal ungene hentes i barnehage. Jeg må få handlet, vi må lage middag.. Hva skal vi spise i dag tru? Noe lettvint kanskje? Og i kveld skal jeg ut på venninekveld der «småungene» skal vise frem noen av klærne de selger. Jeg gleder meg jo veldig til venninekveld i kveld, og kanskje jeg går unna litt julegaver også på samme tid?

MG_5897_7145-600x400

Ikke misforstå dette innlegget. Det er ikke et «syteinnlegg». Jeg har selv valgt hver eneste ting i mitt liv. Og jeg må jo si at dette kanskje er et lite «realityinnlegg» om hvordan det er å være småbarnsmor, mens man studerer fulltid. Jeg er veldig spent på hvordan hverdagen vår blir til sommeren – for da er jeg endelig ferdig med studiene! Det er jo helt klart studiene som tar opp ekstra plass i hverdagen, og som får hode til å spinne mange runder. Men likevel angrer jeg IKKE på valget med å få barn og studere ved siden av. Hadde det ikke vært for dem, hadde jeg neppe hatt så mye struktur i livet. Og hvem vet? Kanskje jeg ikke hadde startet på høgskoleutdanningen. De lyser opp dagene, når alt ser mørkt ut. De gir meg den ekstra lysten og gnisten, som jeg i perioder kan trenge..

IMG_9203-800x533 IMG_9181-800x533

Jeg har en veldig hektsik hverdag – ingen tvil om det. Og som regel syntes jeg det er helt greit og jeg trives med det. Jeg har på en måte blitt vandt til det, og tilrettelagt meg deretter. Jeg har lært meg hvordan tidsklemma ikke skal påvirke barna mine, og har på best mulig måte prøvd å prioritere det viktigste først. Men en gang i blandt får jeg kjenne på maktløsheten, utmattelsen og et skrik etter en roligere hverdag…

Jeg regner med at det er mange der ute som kjenner seg igjen? Selv – uten skole..?

 17. november 2014  Postet av klokken 15:09 Ukategorisert 4 kommentarer »
nov 162014
 

I forige uke holdt jeg ungene hjemme en dag jeg hadde fri fra jobb, praksis og skole! Det var nydelig å tilbringe en hel dag med dem, og bare kose oss!

Vi startet med en daffemorgen hjemme. En laang frokost i sofaen og masse kos! Deretter fikk ungene bestemme hvem by vi skulle dra til. De valgte herkules, slik at vi kunne kombinere bytur og «leke ute tur». Det var en kjempe koselig bytur, og vi fikk handlet inn litt julepynt og noen gaver. Ungene elsker at julen nærmer seg, og snakker om det hver eneste dag. Vi spiste «middag» på mc donalds, og tok en skikkelig lettvint løsning. Vi avsluttet byturen med lek på lekeplassen på utsiden. Ungene fikk herjet og leket fra seg, før vi tok turen hjem igjen.

IMG_2059 IMG_2061 IMG_2064 IMG_2069 IMG_2076

Jeg setter såå stor pris på slike dager :)

 

 16. november 2014  Postet av klokken 20:22 Ukategorisert Ingen svar »
nov 132014
 

//Samarbeid

Åh, som jeg har gledet meg til å dele ut denne rabattkoden med dere!! Jeg har laget en stor tilbudskurv med masse varer fra KidsConcept og PumpkinBaby (link lengre ned), som dere nå får halv pris på! Helt siden Martine var 1 år, har barnerommene vært fulle av varer fra merket «KidsConsept». Jeg har fått uendelig mange forespørsler om hvor tingene er kjøpt, og hvor det er fra. I tillegg har jo både KidsConsept og PumpkinBaby en haug med smarte julegaver til barnas venner, et tantebarn, et fadderbarn osv. De har så mange geniale og søte leker og interiør til rommet. Varene er jo rimelige fra før, og med denne vanvittige rabatten blir jo julegavehandelen en drøm! Mitt tips er:

1. Lag en liste over alle barn du skal kjøpe gaver til
2. Plukk ut hva du kunne tenke deg som ville vært aktuelt til hver enkelt
3. Trykk på bestill – og vips så var du ferdig med julehandelen til de små. SÅ enkelt og jeg kan nesten garantere at det slår ann!

Dette STORE salget er eksklusivt for lesere hos «Kaos med kjærlighet», i samarbeid med Mimmis. Det vil si at koden vil kun være tilgjengelig å få tak i her inne på bloggen :) PS: Av erfaring går disse tilbudene KJAPT, så husk å vær raskt ute med å skaffe deg godsakene du ønsker deg. Det vil være begrenset antall varer, og salget vil pågå så lenge lageret rekker.

Tilbud: 50% på alle varer (inkl de som allerede er satt ned) i tilbudskurven. 

KODE: VERD9583

Varene på tilbud finner du her:
http://www.mimmis.no/kategori/350-vip-sales-kidsconcept-pumpkinbaby.aspx

 

kidsconcept pumpkinbaby

 13. november 2014  Postet av klokken 17:01 Samarbeidspartnere Ingen svar »
nov 122014
 

Siden helga ble svært hektisk med oppgaveskriving og jobb, ble Kristoffer og jeg enige om å utsette farsdagen til onsdag. Da fikk vi mer tid, slik at ungene fikk være med på litt forberedelser. De syntes det er så stas! Jeg lar bildene fra dagen tale for seg:

IMG_2090

Jeg hadde fri fra jobb, og holdt derfor ungene hjemme. Vi kjøpte blomst og kake og dro innom min pappa (ungenes bestefar) sin jobb på farsdagsbesøk.

IMG_2092

Ungene fikk som alltid lov til å tegne, stifte og stemple med de morsomme tingene til bestefar

IMG_2093

En grønn farsdagsblante til kontoret til pappa

IMG_2110

Ungene og jeg laget uglemuffins!

IMG_2127

Pappa fikk gaver…

IMG_2136

En toalettmappe fra kremmerhuset og en kopp fra feel

IMG_2139

Klare for feiring

IMG_2142

Martine hadde malt og tegnet masse til pappaen sin

IMG_2143

Og enda mer..

Untitled

Ungene holdt show, før det var tid for leggetid :)

 12. november 2014  Postet av klokken 18:46 Ukategorisert 4 kommentarer »
nov 112014
 

I dag klarte vi ikke vente lengre.. Jeg har en god stund nå ungått å gå inn i butikker som har pyntet til jul.. Unngått å gå inn på blogginnlegg som omhandler jul. Alle rundt meg har snakket om hvor mye de gleder seg til jul, mens jeg har ikke tenkt på julen engang. Men nå kom julefølelsen til meg… Nå klarte jeg ikke stå imot lengre.. Nå har jeg handlet inn juleting, begynt å planlegge jul og i dag hørte vi på vår første julesang for i år. Martine har mast og mast om å høre «enebærbusk» og i dag fikk hun ønsket sitt oppfylt. Vi har også satt ut en herlig snømann, som har fått navnet Olaf – fra filmen frost (som jeg skal vise dere i et eget innlegg). I dag laget vi en koselig adventsstake, som vi foreløbig kommer til å bruke som lyspynt. Denne går det fint ann å lage som en «lysbolle» om du har en bolle liggende. Vet mange har brukt små avkvariumsboller – genialt. Kun fantasien setter stopper. Vi har planer om en adventsstake til, men den blir laget litt nærmere desember.

Du trenger:

- Glassbolle – vi kjøpte vår adventsstake fra Søstrene Grene.
- «Snø» – Vi kjøpte tynn sand fra Kremmerhuset.
- Lyslenke – Vi kjøpte vår fra Kremmerhuset og er batteridrevet.
- Tre – vi kjøpte våre på Panduro, men vet at disse selges mange ulike steder. De vi kjøpte var ikke så veldig høye..
- Rådyr, elg eller annet – vi kjøpte vår på Feel.

IMG_1229

Slik gjør du:

- Legg batteridelen på lyslenken ned i bollen
- Hell «Snø» over hele bunnen. Vi brukte kun en «boks» fra kremmerhuset, og det dekte godt
- Legg lyslenken nedi bollen. Litt tilfeldig her og der. Om man ikke ønsker bruke lyslenke, kan man ha telysholdere på snøen.
- Sett på plass dyret og treet. Man kan også putte andre ting oppi som eks kjelke, snømann, vinterbarn, julehus osv.

Jeg er litt usikker på om vi kommer til å forandre litt på den etterhvert, men føreløbig ser den slik ut:

Untitled  IMG_1247IMG_1253IMG_1250

 11. november 2014  Postet av klokken 18:44 DIY, Jul 8 kommentarer »
nov 102014
 

I natt våknet Martine av at hun hadde utrolig vondt i magen. Hun lå å vrei seg lenge, før det endelig slapp taket. På morgen var i fin form igjen, og klar for barnehagen. Jeg var litt usikker på om jeg burde holdt henne hjemme, men jeg tenkte at siden hun ikke lengre hadde vondt og ikke var løs i magen skulle det gå bra. Magevondt kan jo komme og gå av mange ulike årsaker. Bare en halvtime etter at hun var levert fikk vi telefon. Martine hadde kastet opp! DA skal jeg si mammahjerte fikk temmelig dårlig samvittighet. Skulle jeg kanskje holdt henne hjemme likevel? Tok jeg feil avgjørelse? Men skulle man holdt barna hjemme hver gang de hadde hatt vondt, ville vi gått tom for egenmld temmelig raskt.

Vi delte dagen, slik at Kristoffer var hjemme med henne frem til min lunch. Etter det tok jeg over, slik at Kristoffer fikk tatt igjen litt jobb. Heldigvis har hun vært i fin form! Jeg så for meg at jeg kom til å komme hjem til ei jente som lå rett ut på sofaen å spydde og sov om hverandre. Istedet ble jeg møtt av en smørblid jente som herjet og lekte som bare det. Hun har kun kastet opp den ene gangen i barnehagen, og hun virker i helt fin form nå. Og godt er det!

Men vi fikk en veldig koselig dag sammen da! Så det kom noe positivt ut av det. Jeg har hatt noen dager nå der jeg har hatt ekstremt mye å gjøre. Både med praksis, skoleoppgave, jobb osv. Så i dag var det deilig å bare legge vekk alt annet og fokusere på Martine..

IMG_1180 IMG_1184 IMG_1209

Vi malte sammen! Først med vanlig maling, og deretter med fingermaling. MÅ forresten tipse dere om at malingen fra IKEA er den aller beste som finnes! Billig og en av de beste vi har prøvd. Martine laget overaskelse til pappa, mens jeg skrev ned noen ord. Plutelig satt vi å laget hvert vårt juletre, og plutselig gledet vi oss veldig til jul begge to. Av fingermalingen lagde vi sommerfugler og «kunstverk».

IMG_1196 Untitled

Kvelden ble avsluttet med show av Martine (i sine roller som «Thea», «Anna», «Elsa», «Kamomilla», «barnehageleder» osv..) og et langt og deilig bad. Nå sover begge barna, og jeg har endelig fått tatt et tak i hjemmet å ryddet og sortert klær. Den er jo så deilig den følelsen, når det endelig er gjort!

IMG_1222

 10. november 2014  Postet av klokken 22:16 Martine 5-6 år 4 kommentarer »